Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.05.2011, 21:54:28
George.m George.m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.12.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de brindusa Vezi mesajul
intru rar pe forum de aceea imi cer iertare daca subiectul a mai fost discutat...
ma intreb, cum poti sa-ti ajuti si sa-ti iubesti aproapele cand acesta este un alcoolic?
i-am dat bani fara sa-i mai vad inapoi, l-am dus la spital cand i-a fost rau, i-am adus parintele acasa sa-i faca Sf. Maslu, l-am dus la biserica...
a fost la o clinica de dezalcolizare si s-a intors alt om, dar dupa nici o saptamana a reinceput sa bea... Iar eu ma simt o pacatoasa pentru ca mi-e sila de el si nu ma mai simt in stare sa-l ajut... Iertati-ma.
Sunt de parere ca Hristos, prin tine, il ajuta pe acest om desfigurat de patima. In tot ceea ce ai facut pentru el, de fapt a lucrat Dumnezeu.

Cand obosesti, vorbeste cu Dumnezeu; pune inaintea Lui povara ta. El e neobosit in a sari in ajutorul nostru. Si iti va da putere sa lupti si sa iubesti. Nu lucrezi binele singura, ci cu Dumnezeu.

E drept ca pacatele ne intineaza. Dar Parintii ne indeamna sa ne fie scarba, nu de pacatos, ci de pacat; nu de bolnav, ci de boala lui. Hristos Si-a varsat sangele pentru pacatosi si ne va ajuta sa dispretuim boala si sa iubim bolnavul, daca ii vom cere asta.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iubirea aproapelui Rodica50 Intrebari utilizatori 22 24.02.2014 10:22:00
Iubirea de aproape-Iubirea de vrajmasi OvidiuO Pocainta 76 19.04.2013 21:51:24
dusmania aproapelui steliana-steli Generalitati 6 27.09.2011 22:27:07
Ajutorarea aproapelui cherub Umanitare 0 27.11.2009 23:44:54