![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am suparat vre-un preot ceva??? Citat:
Nu stiam ca e obligatoriu sa scrii ce credinta ai, plus ca atata timp cat, deocamdata sunt in cautare a ceva, ar fi fost inutil sa scriu ortodox de ex. Citat:
Acum, la postul meu se pare ca s-au inflamat imediat ce-i care se stiu in cauza:)) LE: ai2 iti dau perfecta dreptate! Last edited by Raziel; 27.05.2011 at 15:25:24. |
|
|
|||
|
|||
|
Esti cumva Radianta ?
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
eu sunt contra masinilor, sunt atatea in bucuresti si in tara ca ne polueaza...in loc sa fim mai ecologisti....poluam...detest masina..am carnet..dar o detest...prefer bicla....
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am cunoscut un francez care are case prin toata lumea si yacht de un milion de euro. In oras circula cu un Renault Clio absolut banal. Cand merge la chestii oficiale scoate niste masini de-ti cad plombele. Dar nu ii e rusine sa mearga cu o masina mica in oras. La noi se chinuie cu Q7-le prin cele mai mari aglomeratii, se invart de 7 ori si tot nu gasesc loc de parcare dar tot nu renunta la magaoaie! |
|
|
|||
|
|||
|
Iov, David, Solomon, au avut multe masini scumpe. Cele mai scumpe.
Pe mine insa m-ar impovara bogatia. Nu m-as alege decat cu griji peste griji, ar fi un cal naravas pe care nu cred ca ma pricep sa-l strunesc. Asa incat tind sa cred ca Dumnezeu ne ingaduie sau binecuvinteaza doar ceea ce putem dramui intru folosul nostru si al semenilor. Cei care au bogatie si o folosesc dupa cuviinta in fata lui Dumnezeu si a oamenilor, fie binecuvantati. Le doresc sa aiba si mai multa avere si sa o foloseasca tot mai bine (decat sa cada pe mana unor incurca-lume, cum vedem adesea ca se-ntampla). Altora, insa, incep sa cred ca le prieste saracia. Fiecaruia, deci, pe masura, toate intru sfintire. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Apoi Torquecapra cela de care vorbesti tu, nu are nici o legatura cu mine,eu sunt ortodox si imi pare bine,chear ma bucur foarte tare ca m-am nascut in aceasta credinta.iar muste pe caciula de care spui tu[cei care se stiu in cauza] nu port la costumatia aceasta simpla si smerita. dar de fapt ce iti vorbesc eu tie de smerenie ca tu esti un ocosi. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Bucuresti -> Prislop fara masina? | Nicador | Generalitati | 18 | 08.04.2015 20:18:48 |
| Si cand simti ca nu mai poti... | cer_indurare | Intamplari adevarate | 23 | 12.02.2012 09:26:34 |
| Cea mai scumpă Evanghelie: 14 milioane | Mihnea Dragomir | Generalitati | 2 | 06.08.2011 09:29:26 |
| poti sa mori in vis? | The_Fallen | Generalitati | 9 | 30.06.2010 11:19:48 |
| LA MULȚI ANI, scumpa mea mamă.... | geo.nektarios | Diverse Sarbatori | 18 | 06.03.2009 23:01:16 |
|
|