Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.05.2011, 17:49:13
alinnasser2010 alinnasser2010 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Bun dar pe langa discutia despre talhari acest topic l-am facut pentru ca sa incercam sa eliminam pe cat se poate aceste "principii" .. Nici un preot nu te poate fura, exista arhierei de care toti preotii se tem ... Nu zic asta ca sa incepem cu amenintarile dar daca stiti astfel de preoti mai bine discutati cu ierarhul locului .. nah eu asa gandesc pacat ca nu si practic ..
Reply With Quote
Vechi 27.05.2011, 18:56:39
ioan_strainul
Guest

Lightbulb Biserica lui Hristos

Iertatima toti si sa nu credeti ca cineva din aceste timpuri si mai ales eu netrebnicul si pacatosul as avea curajul sa ma compar cu cel mai mic al Imparatiei cerurilor .

Intreb Insa si va intreb si pe voi fratiile voastre credeti ca SFINTI SI MARTIRI LUI DUMNEZEU AU AJUNS SFINTI PENTRU CA AU TACUT SI SAU SUPUS si lea fost frica de amenintarile si de ocarile aduse de conducatori vremelnici ai timpurilor acelea In care ei au trait ???
Eu cred ca ei atIt de mult au iubit BISERICA LUI HRISTOS ca nu au acceptat sa stie ratacire si alte pedici In fata ceor pe care ia dat Dumnezeu In paza lor, ca nu ia interesat nici daca ia chinuit si ia torturat si omorIt, Ei find uni pusi In scaune de mari dregatori ai biserici dar nu ia interesat dregatoriile cele vremelnice date de om ia intersat ca Ei Sfintiti de DUNEZEU si Inzestrati cu rabdarea sa Infrunte cu tarie si or ce risc toate, ca sa nu pearda pe nici un suflet care lea fost incredintat spre paza lor.
Eu asa vad lucrurile si le Inteleg si cred ca nu prin tacere si supunere orbeasca au ajuns sa fie Sfintiti si sa faca minunile care Dumnezeu lea savIrsit prin Ei,
Asa vine si anticristul si spune cum nu te supui omule nu vezi ca si sfinti spune sa taci si sa nu cIrtesti sa asculti si sa te Insemnezi cu semnul fearei, asa ca mare paza ca timpurile sunt tulburisi de multi ne Intelese.
Doamne Dumnezeule In Numele Prea SfIntului Tau Fiu cu Umilinta si Smerenie si cu toata Dragostea de Tine si de aproapele meu te rog sa ne maresti credinta si Indrazneala ca sa nu ne fie frica nici de moarte nici de vrajmasul acestui veac de tatal minciuni deavolul ce sa stam tare si de va fi sa rabdam moarte pentru dragostea de Tine sa nu ne fie frica stind care este plata ce o primesccei ce te Iubesc pe Tine,
Putem sa perdem trupul acesta din lut dar Sufletul sa fie curat primit In cerul Tau cel SfInt amin amin amin

S L A V I T sa fie D O M N U L amin In veacul veacului

Last edited by ioan_strainul; 27.05.2011 at 18:59:47.
Reply With Quote
Vechi 27.05.2011, 19:16:35
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan_strainul Vezi mesajul
Intreb Insa si va intreb si pe voi fratiile voastre credeti ca SFINTI SI MARTIRI LUI DUMNEZEU AU AJUNS SFINTI PENTRU CA AU TACUT SI SAU SUPUS si lea fost frica de amenintarile si de ocarile aduse de conducatori vremelnici ai timpurilor acelea In care ei au trait ???
Aș îndrăzni să spun că, în ce privește greșelile fraților noștri avem, într-adevăr, datoria să nu tăcem. Însă e o datorie din iubire și față de ei, nu numai față de Biserică. Pentru aceasta spune Sf. Pavel ca pe cel ce ți-a greșit mai întâi să-l iei deoparte și să stai de vorbă cu el, arătându-i în ce constă greșeala lui. Apoi, dacă nu se va îndrepta, să-l spui Bisericii (înțeleg prin asta mai-marilor săi). Iar dacă nici atunci nu se va îndrepta, să-ți fie ție ca un păgân și vameș (înțeleg să nu mai ai comuniune cu el). Însă cred că este greșit a exprima public niște critici înainte de a parcurge aceste etape. Mai ales că informațiile de multe ori nu sunt verificate sau sunt prezentate tendențios.
Eu cred că de folos ne este să ne ducem cu încredere la orice om al Bisericii, fără să iscodim, fără să fim bănuitori.
Atunci când relele făcute sunt clare, dovedite, e treaba superiorilor ierarhic să se ocupe de curățenie. Iar dacă totuși nu o fac... poate că știu ei de ce. Încrederea în preoți și episcopi, chiar presupunând că nu ar merita-o, ne face nouă bine. Altfel, ne vătămăm.
Lumea va fi mai bună nu când ceilalți vor fi mai buni, ci când noi vom fi buni.
Reply With Quote
Vechi 28.05.2011, 00:08:21
ioan_strainul
Guest

Implicit "@ N. Priceputul

Multumesc fratiei tale de indemn si de Invatatura ,Domnul Dumnezeu sa ne ajute la toti la Infaptuirea Poruncilor Lui amin.
Eu nu mam referit la conducatori Biserici sau cel putin nu asa am vrut sa se Inteleaga , am vrut sa arat ca oameni vremelnici si lumesti ( poitici) si de alte spete nu au de ce sa fie ascultati si nici dreptul sa se amestece In conducerea biserici si In rInduiala celor care se fac In sf. Biserica , si am vrut sa mai scot In evidenta ca Biserica ar trebui sa fie Independenta de Stat si sa nu fie plaritoare de taxe si Impozite catre stat asta ar trebui sa fie rezolvata crestinestesi cu buna Intelegere si nu ar fi atIta desbinare si ratacire in Sf. Biserica .
Ma veti Intreba de ce?
Pentru ca nu sa vazut vreodata sa se dea ceva de catre un politruc su de catre stat ca sa nu se ceara ceva In schimb sau ca sa nu fie cedat ceva ce la inceput pare ne insemnat dar pe urma se vede ce mare gresala sa facut si este greu de reparat si de multe ori ireparabila .
De aceia trebuie sa fie biserica Independenta si a politica cu or care ar fi riscul .
ete parerea unui nepriceut si slab de minte adica eu.
Doamne ajuta neputintei mele amin amin amin

S L A V I T sa fie D O M N U L In veacul veacului amin
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Banii de la aparate Dewit51 Morala Crestina 23 23.01.2017 14:40:57
De ce avem o relatie nesanatoasa cu banii? mihele_m Intrebari utilizatori 4 05.08.2013 18:01:57
Aprox. 400 de crime comise zilnic in Romania... pe banii nostri laurastifter Morala Crestina 60 24.07.2013 20:43:23
Firmele de dezapezire de ce iau banii? Stare de calamitate in multe judete. hydro314 Generalitati 3 12.02.2012 22:10:41
Banii McDonald’s ajung la homosexuali Iustin32 Generalitati 44 21.07.2008 21:00:07