![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Priceasnă:
Taină sfântă, minunată Te ador cu suflet viu, Căci în Tine văd de față Pe Dumnezeiescul Fiu. Care pentru viața lumii, Jertfă Sfântă s-a adus. Taină Sfântă, eu în Tine, Văd pe dulcele Isus. În îngrozitoarea noapte Întru care-ai fost vândut. Domnul cu ai săi la masă Mai pe urmă a șezut. Și luând în mână pâinea, O schimbă în Trupul Său, Dându-se pe Sine Însuși Hrană sufletului meu! Și cu lacrimile-n gene Domnul binecuvântând, Schimbă vinu-n Sfântul Sânge Pe Apostoli îmbiind. Beți toți, că acesta este Preacurat Sângele Meu, Care pentru viața lumii Vreau să-L vărs pe cruce Eu. Doamne, Tu spre noi privește În acest sublim moment! Când Te adorăm pe Tine În Preasfântul Sacrament. Și din valea cea de lacrimi Întru care pribegim, Fă Isuse prea-ndurate Ca la Tine să venim. Trupul Tău, ne fie hrană Și-al Tău Sânge Preacurat, Să ne scape de prihană, Să ne spele de păcat. Și ne fă și nouă parte Ca să Te putem vedea, Cu-ai Tăi sfinți și cu-a Ta Mamă În Împărăția Ta.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un nou fericit al Bisericii Catolice | Erethorn | Biserica Romano-Catolica | 15 | 18.04.2015 00:04:18 |
Un nou venerabil al Bisericii Catolice | Erethorn | Biserica Romano-Catolica | 7 | 07.07.2011 07:27:56 |
Calendarul bisericii greco-catolice din Romania si din SUA | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 1 | 28.02.2009 08:14:22 |
|