![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu doua ore mai devreme , pentru niste tabieturi , inseamna ca sunt chiar de folos si merita osteneala !
|
|||
|
|||
![]()
Sa ascult un anumit CD in masina in drum spre munca si sa citesc cate ceva dimineata,la cafea,inainte sa ma apuc sa lucrez.Sa beau o ceasca de ceai verde cu miere inainte de culcare.Si sa maninc,pe cat posibil, pește si salata zilnic.Cam asta mi-a iesit la o analiza sumara.Cred ca mai sunt si altele.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Aha,inteleg,negative.Pai era fumatul dar am scapat si eu,cafeau sigur este un tabiet la ora fixa,nu imi place sa pierd inceputul meciurilor,si imi place sa beau o bere inainte si dupa meci.Sau cateva beri dupa meci in timp ce comentez cu amicii :) Daca mai ma gandesc se pare ca mai am si altele.Hm,nu m-am gandit des la asta..o sa meditez si eu.O seara placuta.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu cred ca am tabieturi. Cred ca-s (inca) prea tanara. :D Sigur, imi place sa beau o cafea dimineata, dar pot sa traiesc si fara ea, nu am un anumit fel in care o beau sa o fac, dar imi place sa am lapte in ea. Dar pot sa traiesc si fara lapte in cafea. :D
Ah, da, sa merg duminica dimineata la biserica. Au fost timpuri in care ma aflam in locuri fara biserici, decat protestante, asa ca ma invarteam ca un leu in casa duminica.