Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.05.2011, 01:54:07
ElisabetaM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de simona Vezi mesajul
Buna seara,eram intr-o zi la biserica SFANTUL ANTON ,ma inchinam cum stiam cand sa apropiat de mine o batranica care cu blandete ma invatat cum sa ma inchin corect crestineste,de atunci si eu incerc sa-i invat pe alti care nu stiu.DOAMNE AJUTA!
Pe mine m-a invatat bunica mea,'mamaie' Victoria, cand eram mitica. Imi amintesc ca era de Boboteaza.
Si mi-a vorbit despre Iisus Hristos cum a fost batut si schingiuit si cum a inviat.
In acelasi an, am vazut la televizor un film in care un om era biciuit.
Eu am crezut ca e Iisus si am inceput sa plang asa de tare ca am stricat 'vizionarea' pentru toata lumea si televizorul a fost inchis.
Ma gandesc, ce film o fi fost? Cu siguranta, nu era filmul "Iisus din Nazaret"... pentru ca atunci erau comunistii la putere.

Dupa Revolutie, am vazut niste tiganci la Pro TV sau OTV ( ca pe atunci urmaream toate prostiile) care spuneau ca fac 'magie alba' dar se inchinau stramb.
Nici una dintre ele, si erau vreo 5-6, nu a facut crucea cum trebuie.
Inexplicabil,mi-a fost rau de am crezut ca mor peste noapte...
Ma scuzati ca am deviat de la subiect.

Crucea e arma impotriva raului si vai de cine isi bate joc de ea.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
SEMNUL SFINTEI CRUCI iosif Generalitati 24 29.05.2010 12:07:23
Semnul Sfintei Cruci TIBS Generalitati 4 30.04.2010 17:31:52
Semnul Sfintei Cruci- de la dreapta la stanga georgeval Generalitati 0 22.03.2009 17:13:05
dupa semnul sfintei cruci, se atinge cu varful degetelor pamantul? nutzy Generalitati 4 02.02.2009 05:30:30
Semnul Sf. Cruci Mario_25i Generalitati 3 02.11.2007 18:28:45