Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.05.2011, 01:10:05
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit Pro capital 3

Ma refer tot la ideea lui Florin Ionut de a lua de la bogati si a da la saraci.

Intrebare: ce face omul (romanul) cand se vede cu banul in mana?
Raspuns: cheltuie!

Cati sunt interesati sa puna piatra pe piatra si sa construiasca ceva solid prin care sa-I ajute si pe altii?
Poate ca multi oameni nu sunt "pregatiti" a avea bani. Dupa cum ne arata nebunia creditelor, faptul ca unii au masina mai scumpe decat casa (exagerez, dar prindeti ideea).

Intamplare (pt exemplificarea mentalitatii actuale):
Vizitam o prietena (instarita) si in timp ce ea era in bucatarie, vad o geanta Burberry. Imi amintesc ca ea mentionase de o geanta Burberry primita cadou si spun cu voce tare ( sa ma auda din bucatarie): "foarte frumoasa geanta ai primit. Mie nu prea imi plac lucrurile Burberry, dar aceasta este deosebita!"
In momentul acela se deschide usa baii si menajera (nici nu stiam ca este o femeie de serviciu in casa), cu peria de spalat wc-ul in mana, imi raspunde:
"multumesc mult! Cadou de la iubit! Dar cum de ati stiut?"
Era geanta femeii care venea uneori sa curete.

S-a instituit ideea ca banii sunt facuti pt a fi cheltuiti pe lucruri (care te fac fericit? Oare?)
Cat timp banii sunt folositi cu rost, nu cred ca dauneaza prea mult.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Bucuresti -> Prislop fara masina? Nicador Generalitati 18 08.04.2015 19:18:48
Si cand simti ca nu mai poti... cer_indurare Intamplari adevarate 23 12.02.2012 08:26:34
Cea mai scumpă Evanghelie: 14 milioane Mihnea Dragomir Generalitati 2 06.08.2011 08:29:26
poti sa mori in vis? The_Fallen Generalitati 9 30.06.2010 10:19:48
LA MULȚI ANI, scumpa mea mamă.... geo.nektarios Diverse Sarbatori 18 06.03.2009 22:01:16