Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.05.2011, 17:46:11
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raziel Vezi mesajul
femeia era un crestin model(asa spuneau toti cei care o cunosteau), se pare ca cei care arunca cu noroi in propria credinta sunt chiar credinciosii prin actiunile lor(nu neaparat crime).
Am spus de noroi din cauză că se ia un astfel de caz și se spune: uite, credincioși.
Poate femeia era într-adevăr un model. De aceea am zis că e probabil schizofrenie, pentru că schizofrenicii au personalitate dublă. Iar cazurile în care cineva vede diavoli în alte persoane și aud voci care le spun să-i omoare sunt tipice de schizofrenie. Din punctul de vedere al credinței s-ar putea bănui că o astfel de persoană e ea însăși posedată de diavol. Însă nu pot să o spun eu, pentru că nici nu cunosc efectiv persoana și nici pricepere duhovnicească nu am.
Pe de altă parte, am întâlnit și eu în biserici multe persoane cu probleme psihice. Dar ar fi o greșeală să credem că Biserica le provoacă. Ei vin acolo pentru că simt mângâiere. Acolo se mai liniștesc cât de cât.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un fenomen tulburator -Phoenix- Exorcismul 10 15.11.2021 13:21:40
Moartea MadalinS Reguli in Biserica 22 05.03.2011 09:47:57
Bolile sufletului - fenomen tainic RIO179 Intrebari utilizatori 13 18.10.2010 21:38:04
Fenomen incredibil : UN NOU OCEAN SE FORMEAZA IN AFRICA cristiboss56 Generalitati 3 29.06.2010 11:23:30
Taina mortii. Moartea dreptului si moartea pacatosului patinina34 Din Noul Testament 1 04.01.2009 07:32:19