![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
in primul rand multumesc ca pe forum esti respectoasa si nu-ti impui parerea.mai citind in domeniu,din cate am inteles eu,se refera mai ales la cartile eretice care sutn distribuite in 95% din cazuri de iehovisti,care dupa cum cred ca stii,au o biblie cu care nu este de acord nimeni in afara de ei ca ar avea vreo legatura cu orice fel de traducere.la fel si restul materialelor Turnului de Veghe |
|
|||
|
|||
![]()
Acum inteleg de ce nu ne merge bine...ca bunica a primit o biblie de la o prietena adventista ( sau asa ceva) si mama la fel. Si nu le-am ars!
Multumesc mult ca m-ati facut sa realizez care e cauza! Last edited by LaReine; 25.05.2011 at 08:45:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, pot sa-ti sugerez ce sa faci ca sa-ti mearga bine. Citeste Biblia si urmeaza invataturile Domnului Iisus Hristos si ale apostolilor Sai. Si iti va merge bine. Iti vei gasi pacea si nadejdea. Daca ai suspiciuni asupra Bibliei primita de la prietena adventista a bunicii (cu toate ca adventistii nu au o Biblie proprie - folosesc, in special,traducerea Cornilescu) fa rost de o Biblie aprobata de Biserica Ortodoxa. |
|
||||
|
||||
![]()
Uitam , uitam , uitam , voit sau nu de duhovnicii nostri ! Ei sunt carmacii nostri duhovnicesti , si tocmai de aceea in multe probleme putem afla rasuns , nu aici pe forum , ci in BISERICA . Iertare , dar neglijam mult acest ajutor !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Singurul motiv pentru care poate fi pastrata e de ordin intelectual, pentru referinta si cu grija sa nu ajunga pe mana altcuiva mai naiv, in rest nu e pacat ba chiar indicat sa fie arsa decat sa sminteasca pe cineva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, poti avea prieteni de alte religii dar se pare ca singura solutie de a ramane prieteni este sa eviti acest gen de discutii. Daca se simt jigniti, este problema lor si nu a ta. Poti sa mergi la inmormantarea lor, desi o sa fie cam deprimant .. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi se pare cunoscut oarecum, sper totusi sa nu fie cine pare a fi, ar fi chiar trist. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca este profesor (fost decan) la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Sibiu.
Nu inteleg de ce ar fi trist. Este trist sa constati ca exista oameni aerisiti la minte, care nu se impiedica de tot felul de prejudecati prostesti? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se pare ca banuielile se confirma, din pacate.. Citat:
Sau altfel spus, nu o sa ramanem uimiti de profunzimea inaltimilor tale ganditoare doar pentru ca ne consideri prosti. Last edited by AlinB; 01.06.2011 at 10:36:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca afirmati insa ca Traducerea Cornilescu este eretica sau a intentionat sa sprijineasca ereziile, exagerati. |
![]() |
Tags |
doamne ajuta |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cartile lui Charles Diehl si alte citate | sophia | Resurse ortodoxe on-line | 7 | 08.04.2014 01:34:51 |
Cartile sfinte! | miti29 | Morala Crestina | 3 | 30.10.2011 17:37:10 |
Cartile penticostalilor | Neonila | Generalitati | 183 | 29.10.2010 23:55:46 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 01:00:06 |
|