Citat:
În prealabil postat de Melissa
Da Mihaela draga, dar stim cu totii ca un barbat nu se tine cu forta. Daca el nu simte sa stea cu ochii numai pe prietena lui, inseamna ca are si alte nevoi( chiar numai de comunicare) pe care prietena lui nu i le acopera. Pentru ca baiatul nostru spune ca nu stie ce il apuca de face aceste lucruri( se uita dupa altele si e amabil cu ele), deci nu o face premeditat.Ca atare, nu cred ca e un mic afemeiat.:-) De aceea cred, ca la varsta asta e bine sa fie lasat sa zboare.Dar nu din floare-n floare..:-)"Jugul" mai tarziu, daca o accepta sa i-l puna careva..Ideal ar fi sa nu fie "jug" ci sa aibe o viata in care atitudinea lui din fiecare moment sa se plieze pe asteptarile si nevoile ei, fiind insa mereu alegerea LUI .
Acum ea ar trebui sa-i respecte nevoile si sa-i dea libertatea de a o alege TOT PE EA, in fiecare zi.Dar asta n-o poate face decat o femeie sigura pe ea.:-)
Asa vad eu lucrurile...
|
Foarte frumos și corect spus, Melissa. Dobrin7m are dreptate, adevărul e undeva la mijloc. Dar, la fel ca tine, eu nu cred că va cădea cerul dacă el se uită cu coada ochiului după vreo fată. Până la urmă, gândurile nu ni le putem controla, dar faptele da. Atâta timp cât el e conștient că are prietenă și că nu e ok să o înșele, domnișoara respectivă nu are de ce să-i toarne cenușă în cap. Iar chestia aia... că ea se oftică și când el împrumută un pix unei colege e chiar absurdă.
Eu, recent, am început o afacere, împreună cu un amic. La toate întâlnirile noastre de afaceri, venea și prietena lui, care mă privea dușmănos, încruntată, cu maxilarul încleștat. Nici nu mă puteam concentra la ce aveam de făcut, mă stresa ciudata aia. Apoi începea să facă comentarii acide, referitoare la vestimentația mea sau la machiaj. În general, la orice ținea de înfățișarea mea. După un timp, a venit mai repede decât prietenul ei și m-a confruntat direct. Mi-a spus că ar trebui să-mi fie rușine, că am un soț și eu mă uit după alții, mai ales după al ei. Am expediat-o rapid și i-am povestit respectivului, care s-a despărțit de ea chiar în ziua aceea. Ulterior, mi-a povestit că tipa îl stresa toată ziua cu chestia asta. Nu numai cu mine avea o problemă, ci cu orice femeie din viața lui (inclusiv verișoara lui). Ea încă și în ziua de azi crede că noi doi avem o relație și că el de aceea a părăsit-o.
Ideea e că sunt unele femei care din cauza unei stime de sine extrem de scăzute, dau în paranoia. Ele singure topesc orice urmă de iubire din inima bărbatului alături de care trăiesc. Își distrug singure viața și o distrug și pe a lui. Nu știu dacă e chiar așa, în cazul de față, băiatul știe mai bine. Dar eu, în locul lui, aș avea grijă și m-aș gândi de două ori înainte să fac compromisuri importante pentru ea (cum e renunțarea la Jandarmerie).