![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
bineinteles ca moartea nu poate fi o persoana ,dupa cum nici conceptia nu este o persoana.intruparea unei noi vieti,ori despartirea sufletului de trup au loc doar cu ajutorul unor entitati ce sunt trimise in acest scop.asa imi explic eu aceste situatii.ca dupa cum putem observa nimeni nu poate alege cand sa moara-decat daca se sinucide,dupa cum nici viitorii parinti nu pot alege data conceperii copilului lor,desi multi isi imagineaza ca totul s-a realizat conform planului stabilit de ei uitand de ajutorul divin in aceasta chestiune.
intr-adevar"moartea nu vine la o cafea" pt ca nu vine nici cand o chemam,nici cand vrea ea ci cand si la cine este trimisa in lumea asta pamanteana,fizica-cum vreti s-o numiti. |
|
|||
|
|||
![]()
la ingerul mortii ma refeream cand vorbeam de moarte.m-am apucat de scris mesajul inainte sa-mi ordonez gandurile de asa maniera incat sa fiu inteleasa in sensul dorit de mine.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un fenomen tulburator | -Phoenix- | Exorcismul | 10 | 15.11.2021 13:21:40 |
Moartea | MadalinS | Reguli in Biserica | 22 | 05.03.2011 09:47:57 |
Bolile sufletului - fenomen tainic | RIO179 | Intrebari utilizatori | 13 | 18.10.2010 21:38:04 |
Fenomen incredibil : UN NOU OCEAN SE FORMEAZA IN AFRICA | cristiboss56 | Generalitati | 3 | 29.06.2010 11:23:30 |
Taina mortii. Moartea dreptului si moartea pacatosului | patinina34 | Din Noul Testament | 1 | 04.01.2009 07:32:19 |
|