![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mă consider mai presus de nimeni și de nimic. Nici nu mă bat cu pumnul în piept că eu sunt mai nu știu cum decât alții. Dar mă cunosc bine. Știu de ce sunt în stare. În plus, sunt într-o căsnicie fericită, am doi copii... Nu mă gândesc eu la așa ceva. |
|
|||
|
|||
![]()
Decat sa va mancati nervii si vremea 20 de ani, nu era mai simplu si mai sanatos, sa va vedeti de drum? Daca adulterul este pe locul 5, pe locul 1 mi-e si groaza sa ma gandesc ce se afla...Si ma abtin sa dau cu presupusul...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar masura adevaratei virtuti este atunci cand intr-un context "indecent" te poti purta decent sau chiar supradecent, incat cei din jur care stiu doar de "iti dau un mar daca imi dai un mar sau poate chiar doua" ar zice ca esti fraier(a). Iar contextele, de cele mai multe ori nu depind de noi, mai ales ca stie diavolul cand unde si cum sa-si vare coada. |
|
|||||
|
|||||
![]()
Cunosti situatia sub aspectul enuntat de mine ca sa poti arata ca nu este asa?
Sau ai ramas doar fascinata exclusiv de scena de la tribunal incat alte aspecte nu te mai intereseaza? Citat:
Am spus cum vad lucrurile dpdv spiritual. De la teorie la practica e o cale lunga si poat ai observat ca am sfatuit si pe altii sa nu se supraestimeze. Citat:
Si ce a zis dupa. Citat:
Cei care tind spre normalitatea conventionala sfarsesc in (sub)mediocritate spirituala. Citat:
Lipsa iubirii si a raspectului exista doar in momentul in care unul pune mana pe bata sau ridica palma? Citat:
Ce usor ne grabim cu (pre)judecatile.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe langa necazurile pe care le-am avut asta mi s-ar parea Pepsi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca daca vrei iti tin si eu o teorie dpdv spiritual despre cum ar trebui sa iertam un adulter si o bataie crancena, de te las cu gura cascata! Dar hai sa fim sinceri si sa vorbim fapte nu vorbe! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si ghici unde am fi ajuns? Citat:
Chiar sunt curios ce argumente ai putea aduce in acest sens. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai atunci cand ierti din inima, E FIRESC sa nu mai existe frustrari, resentimente, reprosuri, ura, etc..acest "fenomen" NU SE NUMESTE SACRIFICIU!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Pe locul 1,2,3 si 4 se afla acelasi necaz. Nu e ceea ce va imaginati
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un sfat? | silent assasin | Generalitati | 24 | 30.03.2011 22:24:41 |
Vasile cel Mare - un sfant intelept si milos | NECTARIE | Generalitati | 3 | 04.01.2011 16:20:48 |
un sfat intelept pentru tineri | teodora21 | Nunta | 12 | 05.01.2010 23:18:22 |
La multi ani prietenului nostru intelept cristiboss(Cristian) | tigerAvalo9 | Generalitati | 30 | 28.12.2008 15:49:41 |
Un Parinte intelept | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 16.09.2008 23:03:08 |
|