![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu știu. Luminează-mă!
|
|
|
|||
|
|||
|
Verbele la conjunctiv care se termina in "i" cer dublarea lui.
Ai zis "sa afli". Tre' "sa aflii". Asta am vrut sa zic. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vai ș-amar de el ateism agramat, revendicativ și pretențios... |
|
|
||||
|
||||
|
:))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|||
|
|||
|
As mai adauga eu:Dc credeti intr-un zeu salbatic cae instiga la genocid cere jertfe si nu are nici o legatura cu adevaraul Dumnezeu?
Dc va inchinati la lemne vopsite si statui?Dc i-ati denaturat imaginea adevaratului Dumnezeu indentificand cu un zeu salbatic.Dc va rugati in pubic ca farisei?Dc ati facut din biserica o institutie in care pe primul plan sunt banii?Credeti voi ca o persoana poate sa intermedieze legatura noastra cu Dumnezeu?Dc credeti in legede?Dc nu acceptati anumite adevaruri stintifice? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar va trebui să fiți foarte convingător, fiindcă Dumnezeu ăsta al nostru ne-a amenințat că dacă ne ducem după alți dumnezei, am cam înțărcat bălaia: ne paște o veșnicie la căldurică. În afară de asta, mia există un aspect: noi de Dumnezeu ăsta al nostru, Dumnezeul lui Avraam , Iacov și Moise, nu doar ne temem, dar îl și iubim foarte mult. Și vrem neapărat să fim cu El. Așa că va trebui să fiți foarte foarte convingător. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Cum sa fiu mai convingator de atat?Studiati si dvs zeul la care faceti referiri nu poate fi adevaratul Dumnezeu.Nu ati citit Vechiul testament sa vedeti ce aberati si blasfemi la adresa lui Dumnezu sunt acolo?Cea ce stiu sigur e faptul ca Dumnezeu nu se poate manifesta in acel fel.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Buna treaba ! | cristiboss56 | Reguli generale de utilizare a forumului | 23 | 29.05.2012 10:17:38 |
| Crestinismul | Guru inc. | Generalitati | 257 | 04.07.2011 20:30:33 |
| Am respins Crestinismul | Razvan_Mihai | Generalitati | 41 | 29.12.2009 15:42:59 |
|
|