![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe langa Mirela va urez si eu LA MULTI ANI!
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani, Glykys
![]() ![]() un mic cadou duhovnicesc http://www.youtube.com/watch?v=cKiZi...eature=related (psaltul grec Nikodimos Kabarnos - Trisaghionul) si unul laic http://www.youtube.com/watch?v=4KC5cmVbl8k (Yanni -tot un grec- cu o muzica ambientala "Truth of touch" de pe ultimul album cu acelasi nume) sper sa va placa si unul si altul |
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani sora draga si tot ce este frumos sa ti se indeplineasca.La fel si pentru ceolalti frati care si-au sarbatorit de curind ziua de nastere.Multa pace sa aveti toti.Doamne AJUTA.
|
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani, Razvan Andrei! Pace si bucurie!
Va multumesc tuturor pentru mesajele voastre de pe topicul acesta si de pe privat. Azi a fost prima aniversare in care mi-am facut singura tortul, dar sunt sigura 100% ca bunica ma vede din ceruri si ca are grija de mine. Dupa disertatie, sper sa pot sarbatori in Cismigiu cu colegii. Mi-au placut florile si cadourile muzicale! :)
Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. Last edited by glykys; 07.06.2011 at 22:56:04. |
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani! pentru glykys, Marius22, andrei_im, si razvan_andrei.
Domnul Dzeul nostru sa va apere de tot raul, sa va ocrtoeasca, sa va sprijine si sa va daruiasca darurile Sale cele multe si bogate in vederea mantuirii si in viata aceasta toate cate va sunt de trebuinta si de folos.
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani glykys si razvan andrei, multa bucurie in suflete!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|