![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga glykys, ti-am vazut poza in albumul lui cristiboss si mi-a placut zambetul si optimismul tau. Sa le pastrezi toata viata si sa te bucuri intru Hristos, caci Hristos este bucurie, simplitate si bunatate. Tu daruiesti bucurie prin optimism si caldura sufleteasca prin zambetul tau generos.
La multi ani cu bucurie! Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani glykys! Sa-ti dea Dumnezeu putere sa ajungi la asemanarea cu El.
|
|
|||
|
|||
![]()
LA MULTI ANI Glykys, multa sanatate, impliniri si spor duhovnicesc!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
La multi aaaaani!
![]() ![]() ![]() ![]() Acu' am vazut ca-s doi! pentru amandoi, deci "La multi ani!" |
|
|||
|
|||
![]()
23 de ani ! Ce frumoasa varsta !Multi ani binecuvantati de Domnul, va doresc voua dragilor, Gabriela si Razvan Andrei !
"Tineretea se indreapta catre lume, catre incredere, batranii vin de acolo." (Montaigne, Eseuri)
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
||||
|
||||
![]()
La Multi Ani! si din partea mea pentru ultimii sarbatoriti: Marius22, andrei_im, glykys si razvan_andrei.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani, Glykys! Multa bucurie, sanatate si mantuire!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pe langa Mirela va urez si eu LA MULTI ANI!
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani, Glykys
![]() ![]() un mic cadou duhovnicesc http://www.youtube.com/watch?v=cKiZi...eature=related (psaltul grec Nikodimos Kabarnos - Trisaghionul) si unul laic http://www.youtube.com/watch?v=4KC5cmVbl8k (Yanni -tot un grec- cu o muzica ambientala "Truth of touch" de pe ultimul album cu acelasi nume) sper sa va placa si unul si altul |
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani sora draga si tot ce este frumos sa ti se indeplineasca.La fel si pentru ceolalti frati care si-au sarbatorit de curind ziua de nastere.Multa pace sa aveti toti.Doamne AJUTA.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|