![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai sufletul are legatura cu religia,se pare ca dumneata nu ai deocamdata...Deci topicul se referea la subiecte care nu au neaparat legatura cu religia,nu la useri...
|
|
||||
|
||||
![]()
Da dar eu nu am cerut dovezi religiase... așa cum am mai menționat (faptul că acestea nu sunt dovezi în adevăratul sens al cuvântului, ci doar texte).
|
|||
|
|||
![]()
Asta si ti-am spus,aici ti se dau numai "dovezi" religioase.Altfel de dovezi presupune alte forumuri...
|
|
||||
|
||||
![]()
Îmi place că ești pesitent... și probabil ai vrea să mă car cât mai repede de pe aici. Hai că-ți fac pe plac (indiferent ce mai ai de menționat).
|
|||
|
|||
![]()
Nu vreau sa pleci,am vrut doar sa-ti spun ca raspunsuri care nu au legatura cu religia gasesti pe alte forumuri.Daca esti sincer interesat de raspunsuri ortodoxe,aici poti gasi...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este cat se poate de clar ca ai intrat pe acest forum religos, pentru ca esti ateu si vrei sa ii provoci pe crestinii ortodocsi iar atunci cand ti se spune adevarul in fata te mai si superi! Nu inteleg ce rost are sa ceri alte explicatii care sa nu implice religia din moment ce esti pe un forum religios. Chiar daca esti la sectiunea generalitati sa stii ca ai postat gresit, intrebarile despre suflet nu se includ in categoria asta. Parerea mea ca Satana te impinge sa provoci oamenii si sa provoci numai certuri. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dacă vrei să te bagi și tu la ofertă dă-mi un PM că îti fac legătura...
|
|||
|
|||
![]()
Existența sufletului decurge din credința în Dumnezeu, care este subiect pur, Duh. Iar pentru dialoga cu noi și noi cu El, ne-a dat și nouă o alcătuire potrivită. Ne-a făcut după chipul Său și a suflat în noi suflare de viață. Dacă am fi numai materie, nu am avea cum să comunicăm cu Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Este ceva tipic pentru un ateu sa ia totul la bascalie si sa puna totul sub semnul intrebarii, crede-ma ca te inteleg pentru ca si eu am fost in trecut ca tine, glumele tale nu ma ating! As fi bucuroasa daca ti-ar lumina D-zeu mintea sa te intorci la calea dreapta si adevarata!
|
![]() |
Tags |
suflet |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce este sufletul? | Askeladd | Generalitati | 50 | 18.10.2009 23:56:07 |
Va rog din tot sufletul... | quasar | Generalitati | 4 | 04.10.2007 19:20:28 |
Ce este sufletul | luc | Biserica Ortodoxa Romana | 20 | 07.02.2007 01:32:49 |
|