Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.06.2011, 15:34:35
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Prost ai mai fost educata domnisorico! Un tanar care este insensibil la problemele sociale ale categoriilor devaforizate si incapabil sa respecte persoanele de varsta a treia, este un tanar cu mari carente spirituale si cu perspective limitate de a realiza ceva in viata! Modul tau de a aprecia si evalua lucrurile din jur, vorbeste de la sine despre superficialitatea in care te zbati.Sper sa existe cat mai putini tineri in halul asta !!!
Ehee, peste vreo 30-40 de ani o sa veda si ea cum e ! Oare s-or mantui, asa nespalati si imputiti in tramvai cum sunt? Ca am inteles ca daca ar conduce o maisna de lux, nu!
Vechi 10.06.2011, 20:09:22
DianaCornea1983
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Ehee, peste vreo 30-40 de ani o sa veda si ea cum e ! Oare s-or mantui, asa nespalati si imputiti in tramvai cum sunt? Ca am inteles ca daca ar conduce o maisna de lux, nu!
Mai, ce de crestini ortodocsi cumsecade pe forumul asta! Nu mai poate omul sa spuna o parere rezultata dintr-o experienta de viata, si nu din auzite ca imediat sariti ca ulii asupra prazii!
Daca rautatea ar durea.....
Reply With Quote
Vechi 11.06.2011, 00:37:39
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DianaCornea1983 Vezi mesajul
Mai, ce de crestini ortodocsi cumsecade pe forumul asta! Nu mai poate omul sa spuna o parere rezultata dintr-o experienta de viata, si nu din auzite ca imediat sariti ca ulii asupra prazii!
Daca rautatea ar durea.....
Draga mea, intr-adevar, aici este un forum ortodox, nu un cos de gunoi pentru frustrari marunte. Eu una, macar ca sunt mai tanara decat tine, m-am simtit foarte prost auzindu-te cum aduci injurii unor semeni de-ai nostri. Tu nu ai bunici?
Rautatea ca rautatea, dar egoismul face ravagii.
Vechi 11.06.2011, 09:51:19
DianaCornea1983
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Draga mea, intr-adevar, aici este un forum ortodox, nu un cos de gunoi pentru frustrari marunte. Eu una, macar ca sunt mai tanara decat tine, m-am simtit foarte prost auzindu-te cum aduci injurii unor semeni de-ai nostri. Tu nu ai bunici?
Rautatea ca rautatea, dar egoismul face ravagii.
Toti bunicii mei nu s-au incadrat in categoria descrisa mai sus. Nu sunt frustrari, descriam o stare de fapt pe care am observat-o in jurul meu, daca nu mai are voie omul sa isi spuna o parere... unde ajungem la dictatura? Si eu nu inteleg de ce va bagati in discutiile altora , eu am vb. cu altcineva, va bagati aiurea in treaba.
Reply With Quote
Vechi 11.06.2011, 10:01:22
Lilith23
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DianaCornea1983 Vezi mesajul
Toti bunicii mei nu s-au incadrat in categoria descrisa mai sus. Nu sunt frustrari, descriam o stare de fapt pe care am observat-o in jurul meu, daca nu mai are voie omul sa isi spuna o parere... unde ajungem la dictatura? Si eu nu inteleg de ce va bagati in discutiile altora , eu am vb. cu altcineva, va bagati aiurea in treaba.

Omul are voie să-și exprime părerea, dar cu un dram de bun-simț! Și draga mea, în caz că nu ți-ai dat seama, aici e un forum, toată lumea are dreptul "să se bage". Te rog să nu uiți de cei șapte ani de acasă!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un sfat? silent assasin Generalitati 24 30.03.2011 22:24:41
Vasile cel Mare - un sfant intelept si milos NECTARIE Generalitati 3 04.01.2011 16:20:48
un sfat intelept pentru tineri teodora21 Nunta 12 05.01.2010 23:18:22
La multi ani prietenului nostru intelept cristiboss(Cristian) tigerAvalo9 Generalitati 30 28.12.2008 15:49:41
Un Parinte intelept Laurentiu Mari Duhovnici si predicile lor 3 16.09.2008 23:03:08