![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Admin, va rog sa inchideti acest thread.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce nu au inteles persoanele de pe forum care m-au criticat este ca eu chiar le iubesc pe fetele astea.
Acestea fiind zise, imi reiterez cererea catre Admin. |
|
||||
|
||||
![]()
in ultimele posturi fetele iti vorbeau frumos si te incurajau.nu cred ca e cazul sa te superi ptr ca nu te intelege toata lumea.atunci cand ai deschis threadul trebuia sa te astepti la asta.
daca primim si critica cu rabdare, ca sa nu zic cu bucurie, vei vedea ca vei primi putere. Critica e buna, ca de multe ori are rolul de a ne smeri.asa ca ar fi bine daca te-ai folosi si de acele posturi. nimeni nu-i perfect, toti avem greselile noastre si intempinam destule probleme la locul de munca. asta e un semn bun:"daca ati fi din lume , lumea v-ar iubi".Asadar nu te necaji, inima sus, acolo la Domnul, de unde vine puterea si rabdarea. Sus sa avem inimile!
|
|||
|
|||
![]()
Mi-a trecut supararea.
Dovada e faptul sunt aici inca. Dar totusi doresc sa fie inchis acest thread. Admin, daca esti pe receptie.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi daca am gasit Calea, nu inseamna ca suntem chemati sa-i aducem si pe ceilalti. Treaba ortodoxului este aceea de a se ruga, nu de a indrepta lumea. Ii va indrepta Domnul spre EL pe cei pe care ii cheama. Din moment ce indreptand obtinem ocara si amar in suflet, inseamna ca nu suntem indreptati noi insine indeajuns. Sa lasam sa vorbeasca din noi doar iubirea, toleranta, bunatatea. Si asta este cu adevarat o lupta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by LapetiteMoc; 12.06.2011 at 21:32:56. |
|
||||
|
||||
![]()
Despre avort - poate nu au auzit de parintele Cleopa... chiar si acest parinte spunea ca uniioameni trebuie luati "cu lingurita", adica de departe, pentru ca nu sunt pregatiti. Daca mai aduc vorba despre avort, le poti lua de departe, cu blandete: dar ce credeti, acel fat conceput are un suflet? Daca nu are suflet, atunci cum creste si se dezvolta? numai ce e viu creste. Nue cumva o fiinta care are dreptul la viata? Nu cumva facem o crima? plus exemple de oameni cu mai multi copii care sunt fericiti, in ciuda greutatilor... Asta pana sa ajungi la Teodora din Mavrogheni si la iadul pruncucigaselor, pentru ca s-ar putea nici sa nu creada in iad sau, mai rau, nici in Dumnezeu, dar o farama de omenie tot au...
|
|||
|
|||
![]()
Nici mie nu-mi place barfa, dar daca esti marginalizata din cauza aceasta, metoda mea de a sparge zidul de gheata este.. Lauda. Ele barfesc, tu lauda persoana in discutie si nu numai ca amortizezi atmosfera de barfa, dar isi schimba si ele parerea despre tine.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cea mai potrivita atitudine, indiferent de opinia personala despre o persoana sau alta.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Locuri de munca | Florin-Ionut | Generalitati | 3 | 07.04.2010 15:52:39 |
Loc de munca | arifa | Generalitati | 2 | 08.01.2010 17:16:28 |
Locuri de munca | Hector | Generalitati | 19 | 29.04.2009 22:11:42 |
Munca in strainatate | Anca-Miha | Stiri, actualitati, anunturi | 18 | 17.04.2009 06:59:49 |
Munca in zi de sarbatoare! | georgeta1 | Generalitati | 20 | 17.05.2007 21:40:59 |
|