Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.06.2011, 15:08:46
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DianaCornea1983 Vezi mesajul
Tot ce ati scris d-voastra in ultima postare de aici aici dovedeste ca sunteti un om intelept. Imi cer scuze pentru tot ce am zis, aveti dreptate, poate o sa privesc viata cu alti ochi cand o sa fiu pensionara, d-voastra cu parerile d-voastra, eu cu ale mele. D-zeu sa va binecuvanteze si pe d-voastra
Nu, cand o sa fiti pensionara o sa stati in picioare in tramvai cu un plasoi in mana dupa ce ati alergat toata ziua prin oras sa prindeti cele mai bune preturi la salata ca sa va ajunga pensia si pentru medicamente.
Si o tanara pe la 19 ani care sta langa dvs. jos o sa se uite cu aceeasi ura pe care o aveati si dvs. in urma cu doar 40 ani (ca repede au mai trecut!) ca ce e cu baba asta care imi consuma aerul, nu vede ca i-a venit ceasul? Nu mai bine sta acasa sa-si astepte moartea decat sa inghesuie oameni prin tramvai?

Acum, incheind partea literara cred ca ar fi cazul sa stiti ca oamenii sunt ca si cainii: au miros pentru frica, pentru ostilitate, agresivitate.
Deci daca in viata veti fi primita inca de acum (nu peste 40 ani!) cu ostilitate sa stiti ca nu ceilalti sunt de vina, v-au mirosit si va trateaza in consecinta.
Reply With Quote
Vechi 13.06.2011, 21:38:55
DianaCornea1983
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu, cand o sa fiti pensionara o sa stati in picioare in tramvai cu un plasoi in mana dupa ce ati alergat toata ziua prin oras sa prindeti cele mai bune preturi la salata ca sa va ajunga pensia si pentru medicamente.
Si o tanara pe la 19 ani care sta langa dvs. jos o sa se uite cu aceeasi ura pe care o aveati si dvs. in urma cu doar 40 ani (ca repede au mai trecut!) ca ce e cu baba asta care imi consuma aerul, nu vede ca i-a venit ceasul? Nu mai bine sta acasa sa-si astepte moartea decat sa inghesuie oameni prin tramvai?

Acum, incheind partea literara cred ca ar fi cazul sa stiti ca oamenii sunt ca si cainii: au miros pentru frica, pentru ostilitate, agresivitate.
Deci daca in viata veti fi primita inca de acum (nu peste 40 ani!) cu ostilitate sa stiti ca nu ceilalti sunt de vina, v-au mirosit si va trateaza in consecinta.
D-voastra sunteti perfect ca sa ii judecati pe altii? D-voastra nu gresiti, nu pacatuiti? Cine va da dreptul sa aruncati cu piatra, sa judecati si sa incercati sa indreptati un om prin cuvintele d-voastra?
Reply With Quote
Vechi 13.06.2011, 21:44:57
Lilith23
Guest

Implicit

Citat:
D-voastra sunteti perfect ca sa ii judecati pe altii? D-voastra nu gresiti, nu pacatuiti? Cine va da dreptul sa aruncati cu piatra, sa judecati si sa incercati sa indreptati un om prin cuvintele d-voastra?

Diana dragă, încearcă să nu te mai agiți în halul ăsta! Omul ți-a vorbit direct și tot ce a spus e foarte adevărat.
Reply With Quote
Vechi 13.06.2011, 22:44:06
DianaCornea1983
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lilith23 Vezi mesajul
Diana dragă, încearcă să nu te mai agiți în halul ăsta! Omul ți-a vorbit direct și tot ce a spus e foarte adevărat.
Buna!

Tot incerc da 2 zile sa imi sterg contul dar nu reusesc, nu stiti cum as putea sa fac sa il sterg? Va multumesc!
Reply With Quote
Vechi 13.06.2011, 22:55:01
Lilith23
Guest

Implicit

Citat:
Buna!

Tot incerc da 2 zile sa imi sterg contul dar nu reusesc, nu stiti cum as putea sa fac sa il sterg? Va multumesc!

Nu sunt admin!
Reply With Quote
Vechi 13.06.2011, 23:01:53
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Buna!

Buna. Postez numai pentru a spune ca apreciez schimbarea ta de tonalitate in discutie. Nu stim cum se face sa iti stergi contul, dar te rugam sa ramai cu noi. Avem cu totii de invatat unii de la altii.
Multumesc. Noapte buna si o zi cat mai linistita maine!
Vechi 13.06.2011, 23:07:11
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Smile Asa este !

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
te rugam sa ramai cu noi. Avem cu totii de invatat unii de la altii.
Subscriu . . . !
Attached Images
File Type: jpg 3cristiboss56images.jpg (9,7 KB, 0 views)
Vechi 14.06.2011, 10:11:51
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Se pare ca a reusit pana la urma sa tranteasca usa.

Tragic este ca din cate vad nu doar de critica ci si de indreptare are oroare.
Reply With Quote
Vechi 14.06.2011, 10:22:14
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Se pare ca a reusit pana la urma sa tranteasca usa.

Tragic este ca din cate vad nu doar de critica ci si de indreptare are oroare.
Macar daca ar fi retinut ca nu se testeaza niciodata adancimea apei cu ambele picioare.:-)

Last edited by Melissa; 14.06.2011 at 10:46:12.
Reply With Quote
Vechi 14.06.2011, 10:27:28
vintage
Guest

Implicit

Citat:
Buna!

Buna, Diana!

De ce sa pleci? Pastreza contul si ramai printre noi. Fa doar o pauza in care doar urmaresti cele scrise de altii. In cazurile in care pe un subiect ai vrea sa spui ceva, nu te grabi cu "zisul"... mai asteapta si mai vezi cum merg discutiile. Incearca mai intai sa-i cunosti pe membri forumului, sa-l vezi pe fiecare cu firea si modul lui de gandire si in mod sigur vei invata de la fiecare cate ceva. Fiecare din noi are ceva de transmis.
Atitudinea unora este exemplu bun: "asa da", iar a altora exemplu mai putin bun: "asa nu".
Daca ne abtinem o perioada de la scris si replicat ne exersam si educam stapanirea de sine. O sa ne foloseasca si in convietuirea cu oamenii din preajma noastra cu care suntem in contact vazut.
Stapanirea de sine este un lucru greu dar minunat. Intai ne abtinem de la fapte rele apoi ne straduim sa reprimam si gandurile neplacute ( asta este mai greu... dar vom reusi cu ajutorul lui Dumnezeu)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un sfat? silent assasin Generalitati 24 30.03.2011 22:24:41
Vasile cel Mare - un sfant intelept si milos NECTARIE Generalitati 3 04.01.2011 16:20:48
un sfat intelept pentru tineri teodora21 Nunta 12 05.01.2010 23:18:22
La multi ani prietenului nostru intelept cristiboss(Cristian) tigerAvalo9 Generalitati 30 28.12.2008 15:49:41
Un Parinte intelept Laurentiu Mari Duhovnici si predicile lor 3 16.09.2008 23:03:08