![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Subiectul e bun, dar linkul conține vorbe smintitoare și ar trebui șters.
|
|||
|
|||
|
par. Stoica nu este "Patriarhia".
Ar fi totusi interesant de stiut daca tranzactiile sunt comisionate sau nu si daca da cu cat. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Din câte am înțeles, administratorului site-ului îi revine un comision, dar procentul nu e specificat. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sa fim seriosi. Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu de fiecare dată când deschide gura, ci atunci când vorbește cu sau pentru media, în numele Patriarhiei. "Potrivit clericului, pomelnicele ajung la mănăstirea constănțeană, iar o parte din banii achitați online rămân comision administratorului site-ului." Or fi ei jurnaliștii mai dubioși, de felul lor, dar hai să nu ne aruncăm orbește în luptă fără să știm pentru ce luptăm. Dacă stai să te gândești, e perfect logic ca administratorul site-ului să ia un comision. Să întreții un domeniu pe net te costă. Credeai că a scos bani din buzunarul propriu? |
|
|
||||
|
||||
|
Daca articolul e tendentios, va cer scuze. Voiam doar sa arat care e pozitia patriarhiei si articolul a fost primul text care am vazut ca o contine. Propun sa nu discutam despre articol in sine.
|
|||
|
|||
|
Citat:
In ce calitate a fost interpelat, asta este problema. Poate l-au invitat la o bere si i-au cerut parerea. Un raspuns oficial se obtine in urma unei cereri care primeste nr. de inregistrare, se consulta factorii de drept, se furnizeze un raspuns stampilat si inregistrat. Citat:
Ar fi trebuit mentionat totusi pe site. Poate e mentionat, n-am urmat toti pasii. |
|
|
|||
|
|||
|
Eu prefer mandatul postal si plicul clasic
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dacă purtărorul de cuvânt al Patriarhiei a ieșit "la o bere" cu jurnaliștii să discute despre chestia asta, e o problemă mai mare decât comisionul adminului. În fine, e irelevant. Horațiu a sugerat să nu ne raportăm la articol, ci să dezbatem problema în sine. Cred că ar trebui să-i urmăm sfatul. |
|
|
|||
|
|||
|
Cred că pomelnicele online trebuie privite ca niște modalități de ajutorare a unor biserici sau mânăstiri. Dacă asta e intenția celor care recurg la ele, cred că mai bine ar fi să apară pe saituri ca donații, cu specificarea că donatorii vor fi pomeniți la altarele respectivelor biserici.
Dacă eu stau comod acasă, în fața calculatorului, și nu mă obosesc să mă duc până la biserica de lângă mine ca să mă rog și eu, nu știu cât îmi va folosi faptul că un preot care nu mă cunoaște pomenește la rugăciune și numele meu. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Biserica nu este de acord cu homeopatia? | pacatoasa | Generalitati | 282 | 21.09.2014 17:41:28 |
| sunteti de acord sa cititi pentru mine Paraclisul Sfntului Nicolae? | andrutza151 | Umanitare | 1 | 24.09.2011 00:40:30 |
| Sunteti de acord cu noua lege data ? | MIRELAMM | Preotul | 21 | 19.03.2010 20:48:58 |
| Televizorul,aparent inofensiv.Oare asa sa fie? | Seraphim7 | Generalitati | 40 | 16.03.2010 22:24:59 |
| Patriarhia Română | Danut7 | Generalitati | 1 | 07.02.2010 21:58:28 |
|
|