![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Am incercat si eu si rezultatul a fost 0.
|
|||
|
|||
![]()
O fii si aia o STIINTA pe care nu toata lumea o cunoaste...dar nu inseamna ca nu exista.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Asa e, nu tot ce zboara se mananca, DAR am mai spus, pomul dupa roade se vede (bune sau rele). Cred ca asta e cea mai buna metoda de a a da o parere despre homeopatie, tratamentele cu plante sau cu laser terapie sau mai stiu eu ce tratamente. Cu maxima atentie si reflexie la CU CE SE FACE, daca se face cu duh bun sau, precum bine a spus si Carmen FUNERIU, nu cumva sa fie cu duhul intunericului. Imi povestea acu vreo...15 ani un tanar care practica tratamentele cu bioenergie, ca, odata, a venit cineva sa fie tratat. Si bioterapeutul, care avea niscaiva daruri, a "vazut" ca bolnava mergea la vrajitoare, lasa o suma de bani ANUAL, timp in care ii mergea bine. Cand se apropia "sorocul" de a plati, iar ii mergea rau si dadea iar bani ca sa-i fie iar bine. Mi-a luat ceva timp sa inteleg toata situatia, dar bioterapeutul mi-a descris intamplarile prin care el insusi a scapat de "urmarirea" celui rau, prin post, rugaciune si spovedanie si impartasanie ZILNICA, pana a trecut cu bine de cel rau. Pe deasupra a primit si ceva daruri, spre folosul celor in nevoi.
Doamne-ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Homeopatie sau alopatie? - interviu cu medicul Pavel Chirila
http://www.sfintiiarhangheli.ro/mult...-pavel-chirila
|
||||
|
||||
![]()
Văd că domnu' "doctor" inca nu s-a ițit în discuția asta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cel putin nu prin homeopatia care o practica/recomanda. Homeopatia nu este decat o metoda de a face bani pentru cei care nu pot face altfel un ban cinstit. Mita este chiar undeva deasupra - ca si moralitate, fiind de fapt un castig cinstit, pentru un serviciu real (chiar daca nemeritat).
|
||||
|
||||
![]()
Cine este dispus spre lectura ii recomand :
Youtube--> Homeopatia sau Alopatia Prof. Dr. Pavel Chirila . Bine ar fi sa urmariti cit mai mult din reportaj, sau macar primele 19 minute. Pt. cei de orientare opusa le recomand lucrarea "Pr. Damaschin Grigoriou - Sfinta Minastire Grigoriou , Sf. Munte Athos : HOMEOPATIA ESTE CONTRARA CREDINTEI ORTODOXE " Dar daca exista amatori care sa citeasca si una si si pe cealalta , urmariti-le , puneti-le cap la cap si ... vedeti ce iese !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 01.03.2013 at 19:34:26. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biserica nu este de acord cu homeopatia? | pacatoasa | Generalitati | 282 | 21.09.2014 16:41:28 |
Noua Dreapta | vlad90 | Generalitati | 70 | 30.05.2012 16:17:29 |
Despre inselare | ortodox4life | Generalitati | 7 | 18.08.2009 13:32:51 |
MUZICA NOUA ?! | mirelat | Muzica Bisericeasca | 42 | 17.06.2009 18:26:16 |
revista noua | pavel | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 04.08.2007 17:07:40 |
|