Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.06.2011, 09:39:29
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
. Păi gândiți-vă cât v-ar costa înlocuirea tuturor actelor: de identitate, permis de conducere, actele mașinii, pisicii, bunicii, firmei etc-etc.

Dumnezeu să ne ajute!
mergand pe aceeasi idee, poate acesta e un alt scop:sa te determina ACUM sa iti schimbi actele obisnuite cu cele biometrice, realizand in aceste fel o analiza mai eficienta a populatiei.
In ceea ce priveste costurile, si asta se rezolva : ne vor imprumuta cei care au dispus aceste modificari, urmand sa ii restituim noi.....
Vechi 16.06.2011, 11:31:23
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
mergand pe aceeasi idee, poate acesta e un alt scop:sa te determina ACUM sa iti schimbi actele obisnuite cu cele biometrice, realizand in aceste fel o analiza mai eficienta a populatiei.
..
Asta e ,ai sesizat bine.
In acest mod nu vor mai exista suspiciuni ca se vrea impunerea actelor biometrice.
Reply With Quote
Vechi 16.06.2011, 11:55:32
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Implicit

Pt. ajutorarea celor care cad usor in dubiu spun de la inceput ca jumatate din codul meu genetic este de provenienta ardeleana si chiar mai mult , din judetul Mures . Dar sunt roman si cred ca asa voi si muri .

Doua lucruri voiesc sa amintesc :
- se stie ca UDMR-ul este un partid etnic si s-a infintat cit mai repede dupa revolutie !
In acest context , romanii ardeleni ce au facut ? Pe masura ce UDMR-ul s-a tot intarit , reorganizat , perfectionat in strategii de lupta antinationala, a dobindit tot mai mult curaj si tupeu , defuncta organizatie ardeleana Vatra Romanasca de mult are prohodul cintat . Ardelenii traiesc intr-o stare de indiferenta politica absolut de neinteles. Unde sunt savantii si academicienii romani ardeleni actuali, unde este deci intelectualitatea ardeleana , unde este lupta lor , unde este grosul populatiei bastinase ???? Unde ? In indiferenta !
Oculta i-a vinat pe ardelenii parveniti , dornici de averi, amante,grade, functii politice si universitare si atunci i-a cooptat imediat in padurea de mitici sudisti , anihilindu-i ca exponenti culturali si intelectuali . Exemplele sunt nenumarate , incepind cu Funar, Marga, Boc, celebrul menestrel Tamas, cel cu adeziune la mase, Videanu, Ioan Rus,si citi si mai citi !!

In concluzie , poate spune cineva unde este lupta politica a romanilor ardeleni ? Pai cine credeti ca poate spune daca nici nu exista !

- al doilea lucru trist este profetia parintelui Arsenie Boca , de pe vremea cind era staret la Minastirea Brincoveanu, cind dupa mai multe zile de rugaciune, bocet si vedenii in sfintul altar , a iesit si a spus raspicat : nu va dura mult si vom pierde Ardealul !

Asadar, ce sa ne mai framintam cu risipirea tarii ca ea este ticluita tare de mult . Se astepta numai momentul prielnic !
Vechi 17.06.2011, 10:07:09
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit pt zaharia

Daca asa va exprimati privitor la fratii dvs din sud,"miticii sudisti"atunci eu as prefera ca Romania chiar sa se divizeze:Ardealul si Muntenia,doua tari diferite,imnuri diferite,presedinti diferiti,totul diferit ca si tari de sine statatoare!
Ar trebui ridicat si un zid intre ele,asa ca diviziunea sa fie si mai clara!

Persoane ca dumneata ma fac sa-mi fie sila de nationalitatea mea!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 17.06.2011, 10:38:49
LittleSparrow LittleSparrow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2011
Implicit

Numai durere s-a abătut pe țara asta.
Reply With Quote
Vechi 17.06.2011, 13:02:44
romanbun romanbun is offline
Member

Data înregistrării: 20.05.2011
Implicit

Se pare ca suntem destepti, dar nu avem o inteligenta practica...Nu invatam din greselile istoriei si nu luam masuri ca nu le repetam.
Reply With Quote
Vechi 16.06.2011, 11:58:18
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Asta e ,ai sesizat bine.
In acest mod nu vor mai exista suspiciuni ca se vrea impunerea actelor biometrice.
ai vazut cat de inteligenti sunt oamenii din spatele sistemului?
nimeni nu te obliga, nimeni nu iti impune.
Doar ca trebuie daca vrei sa fi poti trai in oras. simplu.
Iar tu , ca om, ai posibilitatea de a alege. frumos, simplu, democratic(nu cu militie sau cu soldati romani)
Vechi 16.06.2011, 12:11:30
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
ai vazut cat de inteligenti sunt oamenii din spatele sistemului?
nimeni nu te obliga, nimeni nu iti impune.
Doar ca trebuie daca vrei sa fi poti trai in oras. simplu.
Iar tu , ca om, ai posibilitatea de a alege. frumos, simplu, democratic(nu cu militie sau cu soldati romani)
Ne apropiem cu pasi repezi de marele guvern mondial.
Conducatorii sunt mici marionete care manipuleaza masele .
Noua organizare teritoriala a picat ca un traznet ,fara a fi justificata temeinic.Reducerea bugetarilor a avut loc iar Basescu ne conduce de cativa ani fara sa fi venit cu astfel de idei pana acum.
Se vine cu argumentul reducerii cheltuielilor.
Dar cheltuielile au inceput sa fie reduse acum un an cand au inceput restructurarile in sectorul bugetar.
Baroni locali am avut si acum 4 ani.
Deci care sa fie motivul real ?
Reply With Quote
Vechi 16.06.2011, 12:15:04
romanbun romanbun is offline
Member

Data înregistrării: 20.05.2011
Implicit

Ca si in orice lupta pentru ciolan ne aflam din nou in fata unei batalii pentru putere. PDL vrea sa castige si viitoarele alegeri, dandu-le in schimb celor de la UDMR o felie de tort. De fapt asa ne baga mortul in casa si va iesi ce poate fi mai rau pentru poporul roman: enclavizare, cu decaderea romanilor si din drepturile care le mai au in regiunile in care sunt minoritari. Costul actelor e nimica pe langa banii pe care-i vor face politicienii ulterior. Vremuri grele pentru noi... Sa faci aceste "miscari" fara consultarea prin referendum a oamenilor. O imparatie (tara) nu se poate dezbina fara ca ea sa slabeasca inainte dinlauntrul ei. Ma rog bunului Dumnezeu sa pazeasca tara noastra si ne pazeasca de razboiul cel dintre noi.
Reply With Quote
Vechi 16.06.2011, 15:05:44
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Si totusi care e problema?

Ca ungurii vor controla o zona care oricum o controleaza si in prezent?

Si asta din cate am auzit, chiar si cu votul romanilor.
Ca daca prima roman = coruptie si incompetenta iar cel ungur exact opusul, cine se mai uita la nationalitate?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dan Puric presedintele Romaniei tot-Laurentiu Generalitati 218 10.11.2012 21:24:19
POCAINTA ROMANIEI iosif Pocainta 90 16.08.2011 04:07:59
De ziua Romaniei... silverstar Generalitati 2 01.12.2008 15:10:39
DESTEPTAREA ROMANIEI??? MARIUS_DANIEL Biserica Ortodoxa si Massmedia 8 29.05.2007 19:41:36