![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Pe unii, Dumnezeu ii intoarce la El prin suferinte,
pe altii, binecuvantandu-i cu bucurii. Fii binecuvantat! |
|
|||
|
|||
![]()
In niciun caz nu m-am gandit sa postez o reclama mascata sau nu. Pur si simplu am postat pe un forum de profil o intamplare care eu cred ca mi-a marcat viata, chiar daca pare ceva mult spus. Repet, icoana am primit-o cadou, nu am cumparat-o. Dupa aceea am facut verificari ce si cum este cu ea. Asa am ajuns pe site-ul respectiv unde apare si sculptorul fara degete. Am dat linkul pentru a vedea si voi minunea. Icoana este sfintita de catre sfantul parinte Papacioc. Am intrebat daca nu poate fi un miracol aceasta alaturare intre un artist fara maini si un calugar sfant. Atat tot!
|
|
|||
|
|||
![]()
Numai Dumnezeu stie tot. Datoria noastra este sa ne rugam Lui cu credinta mare. Atat! Doamne, ajuta!
Last edited by LapetiteMoc; 17.06.2011 at 00:02:56. |
|
||||
|
||||
![]()
Mare adevar ai spus !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Din cite intuiesc eu lucrurile au o anumita complexitate- un anumit specific. Eu zic ca e bine sa iei lucrurile pas cu pas, sa nu fortezi lucrurile,
insa unele lucruri sint necesare pt inceput. -primul si cel mai mportant este sa te logodesti cu prietena ta sau/si sa te spovedesti (daca nu ma insel spovedanie e la pachet cu logodna). acest pas nu este un lucru usor insa daca v-ati impacat in urma unei interventii in viata ta probabil ca relatia e de viitor si lucrurile nu ar trebui tergiversate. -al doilea in ordine importantei dar cu care poti incepe efectiv este sa citesti Noul Testament. Apoi mai departe sa faci doar cum te trage inima, constiinta cea buna si intuitia. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Icoana facatoare de minuni a Sfantului Ioan Botezatorul | cristiboss56 | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 1 | 06.01.2013 23:13:03 |
Icoana facatoare de minuni la Mihai Voda | glykys | Pelerinaje la locuri Sfinte | 6 | 21.01.2012 22:59:41 |
Icoana Maicii Domnului-facatoare de minuni | StoicaFlorina | Intamplari adevarate | 1 | 21.09.2010 17:25:29 |
icoana facatoare de minuni | roxicka | Generalitati | 9 | 12.09.2010 08:48:42 |
Ajutati-ma icoana cu Sfantul Nectarie | pacatoasa | Generalitati | 4 | 01.06.2010 23:25:09 |
|