Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
Asa am avut lesne ocazia sa vad useri la care dupa ce am dat la o parte risipa de har sau de smerenie pe care o profereaza la tot pasul , ori felicitarile si binecuvintarile fata de simpatizanti , ori piosenia cabotina si smerenia mindra de care nu se sfieste sa faca risipa nu prea mai ramine mare lucru pe care sa-l apreciezi. Am vazut useri patimasi si fixati intr-o idee atit de tare.
Va observ de mult evolutia.
|
de unde sti ca acesti oameni nu sunt sinceri?asa cum au fost toata viata lor,facindu-si datoria la locul de munca,in biserica,in societate,si nu in ultimul rind in familie.dezbracindu-i de risipa de har, sau de zmerenie pe care o profereaza la tot pasul,piosenia ce nu sti de e sau nu cabotina,si ZMERENIA MINDRA,risipita raminind omul gol de orce virtute,de zici ca: tu esti cel ce trebuie sa aprecieze, ci nu Hristos Domnul.tea-si ruga frumos nu mai face caracterizarea userilor,si lasa-i asa cum sunt,ca asa ia lasat Tatal Ceresc.daca pe cel de linga tine, il vezi mai bun decit pe tine, atuncea sa sti ca pasesti pe urmele sfintilor.stind in postura de "observator federal"ai sa le vezi doar slabiciunile omenesti de care nici tu nu duci lipsa,dar poate nu iti dai seama.omul este supus greselilor,mai tot timpul.dar ca un exercitiu,hai sa vedem doar partile bune,si probabil vor rasarii mugurii dulci ai dragostei,fratesti crestine,completindu-ne si iubindu-ne unii pe altii,ca intr-o mare familie biserica.
Hristos Domnul,si Maica Domnului sa te binecuvinteze,pace sa iti daruiasca.Amin.