![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cataline eu stiam ca doar gena feminina s-a descoperit a fi comuna ... In fine poate ma insel ...
Pana aici toate bune si frumoase ....Dar citind mai multe legende si mituri pagena , scrise probabil de diavolii impielitati sau ce , toate atesta acelasi lucru ... ca avem un stramos comun ... dar ca acesta a fost modificat intr-un fel miraculos si asa am aparut noi ca rasa inteligenta ... |
|
|||
|
|||
![]()
Legendele legate de potop apar pe intreg cuprinsul planetei , sunt intr-adevar asemanatoare , dar personajele si locurile unde se intampla nu se prea aseamana ...
Si bineinteles nici Zeitatile nu bat unul cu altul ... |
|
|||
|
|||
![]()
Si intre Africa si asia exista o diferenta ... eu asa stiu din orele de geografie ... sau ma insel ???
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E si evident ca toate civilizatiile cunoscute au cam aceasta vechime, cea sumeriana, egipteana, chinezeasca, etc. |
|
|||
|
|||
![]()
Sumerul ??? Ei au "descoperit scrisul" ... Probabil ai si auzit de tablitele sumeriene ... care daca sunt reale ... atunci treaba sta cu totul altfel decat am crede ...
Si ei au o vechime mai mare decat biblia ... Egiptenii ?? Nu se stie inca cu siguranta cine a construit Marea Piramida si de ce !! Tot ce exista in ziua de astazi sunt doar speculatii ... Deoarece daca studiezi mai amnuntit acea gigantica constructie vei vedea ca nu se prea putea face cu o mana de oameni si niste sfori ... Chinezii vorbesc in legendele lor de dragoni si alte fiinte imense care puteau atat crea cat si distruge ... ca pe acei dragoni soseau zeii lor ... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adam si Eva | calatorul | Generalitati | 13 | 02.01.2013 00:18:39 |
Caderea lui Adam si Eva | Danut7 | Generalitati | 102 | 02.03.2011 20:57:25 |
Adam ,Eva si rasele | Gyulia | Generalitati | 44 | 10.09.2010 02:21:51 |
Adam | Mihai-g | Din Vechiul Testament | 78 | 08.07.2008 14:21:06 |
|