![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
vsovivi ilumineaza-ma si pe mine cu asta:
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci vsovivi o dai ,o intorci dar din cuvintele tale reiese ca tot alb trebuie safi la piele ... ca doar cei albi sunt curati si fara de pacate sau ce ...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul le-a făcut lui Adam și Eva haine de piele după ce le-a închis Raiul, căci le-a fost milă de ei, și ce piele se găsea pe acolo în jurul Raiului? Piele de șarpe și cu piele de șarpe i-a îmbrăcat și la propriu și la figurat căci doar șarpele își leapădă pielea. Deci omul poate să aibă piele colorată ca șarpele dar la suflet și la inimă trebuie să fie ca un copil de porumbel. Iar mintea să-i fie mai înțeleaptă și mai dreaptă decât a oricui, căci dacă dreptatea voastră nu v-a depăși dreptatea fariseilor și cărturarilor, nu veți intra n-apoi în împărăție, căci Raiul se va moșteni de cei ce cred și rabdă până la sfârșit. Nu se înfurie, nu se trufește, nu caută ale sale, nu răsplătește răul cu rău... Dragostea curată nu cade niciodată... în răzbunare prin păcate. Ci dacă se răzbună și judecă ea se răzbună ca și copiii nevinovați... necâutând să plinească voia egoistă a neamului său colorat cu o anumită culoare, deobicei un fel de văruială superstițioasă... alb murdar ca moartea, cu grijile și responsabilitățile gLumii. |
|
|||
|
|||
![]()
Cu sau fara puf/pene?
|
|
|||
|
|||
![]()
Și cu puf și cu caș la gură ca vrăbiuțele... dar asta în taină. Ca să vadă doar Cel ce le vede pe toate în ascuns.
Dar să ne ferească Dumnezeu de puful păunițelor de la Rio și al cocoșeilor made in romania. Last edited by vsovivi; 17.06.2011 at 12:57:05. |
|
|||
|
|||
![]()
Tu imi dai mie aici o gramada de citate ...Citate in spatele carora te ascunzi de orice fel de descoperire sau inovatie ...
Tu vrei sa ne spui ca trebuie sa fii un fel de copac sau planta ca sa ajungi in rai ...Tu imi spui mie ca Dumnezeu a zis CREDE SI NU CERCETA ..am dreptate ?? |
|
|||
|
|||
![]()
Si oameni chiar au pus botul... da asta a fost cu ceva timp in urma....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cine stie daca Dumnezeu nu a mai creat vreun om negru, altul galben, altul verde, asa cum i-a creat pe Adam si Eva si nu este specificat in Biblie ... poate exista multe lucruri care nu sunt specificate in Biblie ... si daca noi nu le stim asta nu inseamna ca unele evenimente nu au avut loc ... nu stii ca in noul Testament, in Evanghelia lui Ioan scrie "Dar sunt și alte multe lucruri pe care le-a făcut Iisus și care, dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul, cred că lumea aceasta n-ar cuprinde cărțile ce s-ar fi scris." asa la fel si cu Vechiul Testament ... cine stie cate evenimente nu sunt precizate in Vechiul Testament ... si omul a mers mult pe jos la inceput apoi calare, asa cum attila a umblat prin lume si a cucerit atatea popoare, asa cum columb a descoperit america, asa si acei oameni din eden pe parcursul a nu stiu cate sute de mii de ani, a reusit sa populeze tot pamantul. si intr-o clasa de liceu sunt grupuri grupulete, fiecare cu opiniile si ideile lor , d-apoi pe pamantul asta ... unii care au ramas in est sa zic, si-au facut un obicei, altii care s-au dus cu 100 de km mai incolo au alt obicei si tot asa... toate astea nu s-au facut asa dintr-o data, a durat mult timp, poate chiar 7500 de ani, ar fi fost de ajuns ... america a fost descoperita in 1500.... in 500 de ani s-a populat si america de nord si america de sud ... deci lumea se misca repede inca de pe atunci.... si probabil a avut timp sa se miste si in 6000 de ani inainte ... si din cate stiu eu lumea nu e doar de 7500 de ani ci de sute de mii de ani ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
mirela ... ceea ce zici tu e o adevarata blasfemie .. cum sa existe civilizatie de zeci de mii de ani ??
Omenirea are doar 7.500 de ani si punct ... Si sa nu uitam ca pe cele doua continente au existat oameni chiar si inainte de columb ..care chiar aveau o civilizatie foarte infloritoare ... Care au construit cel mai mare oras cunoscut in timpuri vechi ... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adam si Eva | calatorul | Generalitati | 13 | 02.01.2013 00:18:39 |
Caderea lui Adam si Eva | Danut7 | Generalitati | 102 | 02.03.2011 20:57:25 |
Adam ,Eva si rasele | Gyulia | Generalitati | 44 | 10.09.2010 02:21:51 |
Adam | Mihai-g | Din Vechiul Testament | 78 | 08.07.2008 14:21:06 |
|