Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.06.2011, 16:14:41
Melissa
Guest

Smile

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Nu , nu aceasta este solutia , te rog sa ma crezi ! Este loc pentru toata lumea , si scopul nostru nu este in a ne prigonii unii pe altii . Draga Marimira , sunt pe acest forum din 1996 , iar ce ai patit tu este o simpla mangaiere in comparatie cu cele suportate de mine , inclusiv injuraturi si amenintari pe privat , dar toate acestea m-au intarit mai mult , si nici o clipa n-am spus ca parasesc acest forum . Draga Marimira , ce facem in viata reala cand duritatea , rautatea si prigoana este la tot pasul ? Nu avem voie sa dezarmam , sa deznadajduim , sa disperam , sa renuntam , sa-ntoarcem spatele , sa ne predam ! Te rog din tot sufletul sa ma-ntelegi , si sa renunti la hotararea ta ! Suntem toti praf si cenusa , pulbere in vant risipita , iar cand duhul ne va parasi , nici eu , nici Zaharia , nici Mirela , nici Melissa , nici admin si nimeni de pe aici , nu se va prezenta inaintea lui Dumnezeu , ca invatat , ca mare teolog , ca mare carturar , ca mare intelept , ci va veni cu desaga faptelor lui , cu acea "cutie neagra " in care este inregistrata toata calatoria noastra de pe acest pamant , din aceasta viata . Deci , te rog sa nu risipim placerea de a fi impreuna si aici pe acest forum , invatand unii de la altii ! Pana la iubire si iertare e cale lunga , dar cel putin sa-ncercam sa ne suprtam , caci cu timpul apare si iubirea si iertarea , macar o tara din fiecare !
Multi ani inainte pe acest forum draga Cristi !

Draga Marimira, subscriu celor spuse de Cristi cu atata sinceritate, bunatate si drag si astept cu nerabdare sa ne anunti ca te-ai razgandit. Ramai cu noi, de dragul tau, de dragul meu, de dragul lui, de dragul lor, de dragul nostru!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca pot primi niste raspunsuri andrei23 Generalitati 28 19.06.2011 18:13:32
Caut niste raspunsuri NeInocentiu Secte si culte 108 18.04.2011 13:43:12