Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.06.2011, 23:26:51
diana-lorena diana-lorena is offline
Member

Data înregistrării: 16.08.2010
Locație: romania
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta!

Doamne ajuta, Laura!

Roaga-te Domnului sa te lumineze in decizia pe care vrei sa o iei, pentru ca numai El poate sa te ajute cu adevarat. si sa te sfatuiesti si cu parintele tau duhovnic, ca sa-ti dea sfat si binecuvantare.
Dupa cate zici, Laura, imi dau seama ca peste tot este greu cu gasirea unui loc de munca. Eu sunt primul an la facultatea de litere, la Bucuresti si nu am ceea ce se numeste plan de viitor, viitoare cariera etc etc. Ce vrea Domnul!
Draga Laura, daca Occidentul are o economie mai dezvoltata, are si sminteala mai multa. Eu nu stiu, nu am fost niciodata in Occident, dar din tot ce spuneti voi si din ceea ce ne avertizeaza parintii imbunatatiti, imi dau seama ca nu e bine ce se intampla acolo.
De castigat o paine, o castigam, nu ne lasa Dumnezeu, dar de intarit in credinta nu este asa usor. Sa mergi unde crezi ca ti-e mai bine sufleteste, pentru ca ce este material vine si se duce. Poate ti-e greu sa te desparti de parintii tai, poate sunt si motive care te retin, esti impartita in doua. Dar, scumpa mea Laura, sa-i spui toate astea lui Hristos, cand te rogi, asa ne invata maicuta Siluana: ,,Uite, Doamne, ce gand am...'', ,,Uite, Doamne, ce ma macina...''. Apropo de maicuta Siluana, sa intri pe site sa vezi ce ne spune, sfatuieste teribil de bine tinerii, poate ii povestesti despre problema ta:)
Te imbratisez,
Diana

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
canon, sfatuiti-ma, va rog... tibimarin Intrebari utilizatori 21 16.03.2012 23:13:02
Ce ma sfatuiti? Darkanian Generalitati 8 26.07.2010 21:31:06
sfatuiti-ne va rugam anamaria90 Generalitati 7 30.10.2008 14:10:40
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co rusu Stiri, actualitati, anunturi 0 26.06.2008 13:04:07