![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E adevarat ca viclenia si minciuna unora dintre semeni ne raneste si un om ranit vorbeste cu vorbesti tu. Dar sa stii ca nu pe pacatos, ci pacatul il condamnam. Roaga-te pentru cei care ti-au facut rau cu minciunile, tradarile lor sau orice fel de rau. Ce nume frumos porti, roaga-te Maicutei Domnului! Nu stiu ce sa-ti spun mai inainte, dar ce ti-am spus pana acum a fost din suflet. Nu lasa mania si ura sa isi faca loc in sufletul tau. FIECARE OM BOTEZAT POARTA IN EL CHIPUL LUI HRISTOS, chiar daca nu se comporta crestineste. Pe Hristos, Care S-a rastignit pentru noi, Il doare cel mai mult atitudinea lor. Fii luminoasa, Maria, ai un nume atat de frumos, care se pomeneste in Ceruri pentru ca este numele Fecioarei! Doamne, miluieste-ne! te imbratisez, Diana
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Viclenia cea mai mare e a celor care se dau mai ortodocsi ca toti | Ekaterina | Morala Crestina | 0 | 29.08.2012 18:56:24 |
Minciuna | Sanduu | Generalitati | 2 | 07.04.2012 22:19:55 |
Despre viclenia sectantilor | georgel23c | Secte si culte | 3892 | 03.10.2011 10:49:18 |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
|