Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.06.2011, 18:54:12
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Adriana, iar interpretati gresit. Dvs. aici gresiti, ca va bazati doar pe mintea dvs. cand cititi Biblia. Cand spune ca nici Fiul nu stie, ci numai Tatal, Mantuitorul vorbea ca om care se adresa unor oameni, apostolilor si noua tuturor, carora nu nu e dat sa stim ziua aceea.
Dar ca Dumnezeu desavarsit ce este, Fiul stie toate acestea impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant.
Dvs. intrepretati literal Biblia si de aceea ajungeti si la concluzii din acelea cum ca pasajul din Matei 16 induce primatul absolut al lui Petru care ar fi superior celorlalti apostoli.
De fapt, lucrurile nu stau deloc asa.
Bogdan, nu eu am interpretat ci dvs. Eu am spus ceea ce Domnul Iisus le-a spus apostolilor intocmai cum le-a spus, ca Fiul nu stie cand va fi acea zi ci numai Tatal. Dvs. Interpretati ca lucrurile ar sta altfel si este dreptul dvs. sa interpretati cum doriti eu insa prefer sa raman la cuvintele Domnului.

Cat despre Petru am vazut foarte bine ca si Sfantul Ioan Gura de Aur a inteles la fel ca si mine, deci nu imi fac probleme.

Tags
primatul papal, roma, vatican