Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.06.2011, 19:09:46
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Cand spune ca nici Fiul nu stie, ci numai Tatal, Mantuitorul vorbea ca om
Fiul nu traieste langa Tatal sau langa Sfantul Duh, ci in ei. Asa ca toate ale Tatalui sunt si ale Fiului si invers. Potrivit teologiei un singur lucru nu se comunica de la o persoana la alta - insusirea personala - numai Tatalui ii este specifica nenasterea, numai Fiului nasterea si numai Sfantului Duh purcederea.

Deci, si Fiul cunoaste cand va fi sfarsitul chipului acestei lumi.
Vechi 19.06.2011, 19:25:56
user11 user11 is offline
Banned

Data înregistrării: 18.11.2010
Implicit

1 Corinteni 3:
3. Fiindca sunteti tot trupesti. Cata vreme este intre voi pizma si cearta si dezbinari, nu sunteti, oare, trupesti si nu dupa firea omeneasca umblati?
4. Caci, cand zice unul: Eu sunt al lui Pavel, iar altul: Eu sunt al lui Apollo, au nu sunteti oameni trupesti?
5. Dar ce este Apollo? Si ce este Pavel? Slujitori prin care ati crezut voi si dupa cum i-a dat Domnul fiecaruia.
6. Eu am sadit, Apollo a udat, dar Dumnezeu a facut sa creasca.
7. Astfel nici cel ce sadeste nu e ceva, nici cel ce uda, ci numai Dumnezeu care face sa creasca.
Vechi 19.06.2011, 19:35:47
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de user11 Vezi mesajul
1 Corinteni 3:
3. Fiindca sunteti tot trupesti. Cata vreme este intre voi pizma si cearta si dezbinari, nu sunteti, oare, trupesti si nu dupa firea omeneasca umblati?
4. Caci, cand zice unul: Eu sunt al lui Pavel, iar altul: Eu sunt al lui Apollo, au nu sunteti oameni trupesti?
5. Dar ce este Apollo? Si ce este Pavel? Slujitori prin care ati crezut voi si dupa cum i-a dat Domnul fiecaruia.
6. Eu am sadit, Apollo a udat, dar Dumnezeu a facut sa creasca.
7. Astfel nici cel ce sadeste nu e ceva, nici cel ce uda, ci numai Dumnezeu care face sa creasca.
Ca si noi astazi cu eu sunt de-ai ortodocsilor, celalalt de-al catolicilor etc...
Subiect închis

Tags
primatul papal, roma, vatican