![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Noi femeile astea care nu stim ce vor ne rugam Domnului nostru Isus si Maicii Domnului in primul rand pentru altii nu pentru noi,pentru sot, copii,parinti. Noi astea care nu stim ce vrem nu ne punem atatea intrebari fiozofice ci facem practic ceea ce trebuie ca stii cum se spune:Dumnezeu iti da dar nu-ti baga in traista. Roaga-te sa-ti lumineze Dumnezeu mintea si nu-ti mai pune atatea intrebari inutile |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Am si eu o intrebare ,cind ai fost ultima data la spovedit si cind te-ai impartasit cu PreaCuratele Taine ale lui Hristos.Pentru ca daca nu ai facut lucrurile acestea degeaba te duci la biserica.Ai fost doar la un simplu spectaciol.Si sa nu te mire de ceai ajuns in situatia asta.Dumnezeu sa te lumineze si sa iti dea gindul cel bun,restul replicilor postate de tine sunt lucruri fara sens,nu au legatura cu Hristos.Iertaiti-ma fratilor.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crestinismul practic | andravenache | Morala Crestina | 11 | 12.09.2012 02:36:02 |
Crestinismul lui Eminescu | Daniel777 | Biserica Ortodoxa Romana | 29 | 30.01.2010 15:38:33 |
Am respins Crestinismul | Razvan_Mihai | Generalitati | 41 | 29.12.2009 14:42:59 |
Crestinismul si animalele | cod_gabriel | Generalitati | 6 | 01.10.2007 00:26:09 |
|