![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu m-am imbolnavit de la decesul bunicii incoace ...a fost un soc sa pierd prima persoana draga din famile ...si ma gandesc cat de limitat este timpul pe care il mai am la dispozitie cu parintii
Va rog spuneti-mi ce pot sa fac si eu pt sufletul bunicii mele care era penticostala |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Te poti ruga pentru sufletul ei - http://logos.md/rugaciuni/acatiste/adormiti.
|
||||
|
||||
|
Si iata ca se implineste anul de cand bunicuta mea a plecat la cer, de unde vegheaza cu dragoste asupra noastra. Slava Domnului pentru toate!
Va multumesc tuturor carora o pomeniti in rugaciuni.
|
|||
|
|||
|
Odihna vesnica da-i-o ei, Doamne, si lumina cea fara de sfarsit sa-i straluceasca.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Bunul Dumnezeu s-o odihneasca intru Sfintii Sai pe roaba sa DOCHITA! Sunt sigura ca vegheaza asupra ta de acolo de sus...
|
||||
|
||||
|
Citat:
N-am incetat sa o trec pe bunica ta pe pomelnic la Sfanta Liturghie , si o fac cu mult drag . Doamne ajuta !
|
|||
|
|||
|
Eu si Tudor ne rugam pentru bunica ta: Bunul Dumnezeu sa o pomeneasca pe Dochita, bunica Anei-Maria, in Imparatia Lui! AMIN+
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Madalina Manole a plecat la Domnul ! | cristiboss56 | Generalitati | 238 | 04.10.2021 16:38:38 |
| Cornel Fugaru a plecat la Domnul + | cristiboss56 | Generalitati | 8 | 15.07.2011 13:10:54 |
| IPS Bartolomeu, a plecat la Domnul!+ | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 77 | 18.03.2011 13:13:17 |
| Compozitorul Anton Șuteu a plecat la Domnul | cristiboss56 | Generalitati | 8 | 19.09.2010 17:23:30 |
| A plecat la Domnul Parintele Viorel Mihoc | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 13.06.2010 13:30:22 |
|
|