Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.06.2011, 14:29:02
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirela0110 Vezi mesajul
eu de obicei nu cred tot ceea ce zice presa, pentru ca stiu ca infloreste destul de mult ... in unele exista si un sambure de adevar, dar sunt si foarte multe inflorituri ...

dar totusi cand vezi cu ochii tai filmuletul in care ori 2 preoti se bat, ori un preot este filmat cu camera ascunsa ca face sau zice cine stie ce, sau cand multimea se imbranceste mai mai sa se ia la bataie sau injura, fie la o sfintire, fie la aducerea unor Moaste, sau la schimbarea preotului, aici nu mai intervine presa ... e clar ce fel de oameni suntem, in ce lume salbatica traim si ca avem ceea ce meritam ...

bineinteles, astea nu sunt de judecat, nu se cunosc circumstantele in care s-au petrecut anumite lucruri, nu se stie ce a fost in mintea unor oameni, doar Dumnezeu judeca, dar pe mine toate astea ma cam dezamagesc si ma intristeaza ...
Dar presa nu da si partile bune, ci doar acele cateva exceptii. Din miile de preoti iti poti da seama ca nu toti sunt sfinti. Probabil e si o nestiinta, un om presupune ca preot inseamna sa fii sfant. Asadar, din mii de preoti, 2-3 sunt gasiti pe an ca fac nu stiu ce. Unii din ei sunt si certati cu biserica, deschizand cartea. Acum stai sa te uiti la cei 2-3 preoti sau la cei ceilalti cateva mii?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mincarea proasta a saracului andreicozia Reguli in Biserica 126 03.02.2015 19:24:15
Urgent!!! Imagine icoana Sf Parascheva in picioare getapopa Resurse ortodoxe on-line 3 12.05.2011 17:48:21
ATAC CNSAS impotriva Bisericii- Comunicat de Presa cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 25 26.01.2011 09:47:49
veste proasta - par iustin emanuel2007 Stiri, actualitati, anunturi 4 27.03.2009 15:38:16
Presa si binefacerile ei discriminata Generalitati 1 04.12.2006 13:32:09