Citat:
"Fericiti sunt cei care nu au vazut dar au crezut"
|
Nu gasesc absolut nici o virtute in a crede in absenta dovezilor. Daca asta alegi sa faci, e alegerea ta.
Citat:
Dar acum inteleg de ce tot timpul te contrazici.
|
Nu ma contrazic tot timpul. Si cand o fac, o fac argumentat :)
Citat:
Faptul ca esti ateu explica totul. intrebarea mea este ce cauti pe un forum crestin ortodox ca sa-i indepartezi pe ceilalti?
|
Faptul ca sunt ateu explica o parte. Si daca eram religios, tot as fi pus intrebari care i-ar fi "indepartat" pe altii.
Sunt prezent pe forum pentru ca uneori, ma implic in discutii care ma intereseaza, cu oameni care ai puncte de vedere diferite fata de ale mele. Nu ma deranjeaza, ar fi extrem de plictisitor sa fiu incojurat de oameni care imi dau dreptate tot timpul:)
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
|