Citat:
În prealabil postat de Robertworld
In timp ce verificam noutatile de azi, am dat si peste site-ul asta, de unde am aflat ca primaria capitalei doneaza 10 milioane pentru constructia Catedralei Mantuirii Neamului. Si eu sunt revoltat in aceasta privinta, pentru ca nu ii vad rostul acum. Impart aceiasi idee cu tipul care a scris articolul ala si ma bucur ca el a incercat sa apere biserica, dar degeaba daca presa ataca zilnic Biserica Ortodoxa. Totusi, revenind la subiect, ce parere aveti voi despre Catedrala Mantuirii Neamului ?
|
Rostul este vazut inca de pe vremea vesnicului de pomenire patriarh Miron Cristea. Toti urmasii au fost de acord dar "nu-i acum timpul!". Daca nu acum, atunci cand?
Eu cred ca acum este timpul. In perioade de "lancezeala" economica, este bine sa se abordeze proiecte mari care antreneaza resurse materiale si umane dintr-o mare diversitate de sectoare iar plata se face esalonat. Este rau? Doresc ca Bunul Dumnezeu sa ne ajute si sa dea putere Patriarhului Daniel sa reziste la criticile din exterior si chiar din interior. Doamne ajuta!