![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
@ Sophia: Da, numai Dumnezeu stie de ce a luat nastere prietenia aceasta si de ce eu am ajuns acum in aceasta situatie complicata. Este inca un test, asa cum mi-a randuit atatea, din care stiu sigur ca trebuie sa invat o lectie. Doamne ajuta sa inteleg si sa invat ceea ce trebuie!
Am sa incerc sa "pun la pastrare" prietenia noastra, sa ma distantez cumva o perioada si sa-l las doar pe el sa ma caute, cand va simti nevoia sa vorbim. Imi vine foarte, foarte greu sa fac lucrul acesta, dar trebuie. |
|
|||
|
|||
![]()
@ Vintage: Multumim pentru carte! De multa vreme voiam sa o cumpar, mereu am amanat pentru alte prioritati... iar acum iat-o cadou! Multumesc mult!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu multa placere!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Parerea mea este ca ai ales bine.
Tu ai mai trecut prin experienta nefericita a atasamentului emotional si ti-ai dat seama ca nu te poti identifica cu atasamentul, nu este adevarata noastra natura. Insa el probabil ca nu a mai trecut, abia acum trece dar inca nu realizeaza ca este inlantuit si ca ar trebui sa se elibereze. Tu ai fost in stare din acest punct de vedere sa iti fi duhovnic, el insa nu. Noi ca crestini nu avem o educatie emotionala -chiar daca Iisus a spus ca cei care nu sint casatoriti sa fim ca El- adica fara prietena, iubire atasata, etc. Viata afectiva a celui necasatorit trebuie umpluta cu anturajul pozitiv al prietenilor si al fratilor. Exact ca in viata sfinta monahala. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Renuntarea sau refuzarea unui tratament | Hionia | Eutanasia | 54 | 25.01.2013 15:58:49 |
Prietenie | ovidiu b. | Generalitati | 30 | 14.05.2012 15:50:55 |
Despre prietenie | mirela1990 | Generalitati | 42 | 24.03.2011 09:28:46 |
cu dragoste si prietenie | catalin_ | Secte si culte | 20 | 21.05.2010 15:13:33 |
prietenie | aida975 | Umanitare | 10 | 14.02.2010 03:12:08 |
|