Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.06.2011, 01:19:33
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lilith23 Vezi mesajul
Da, Yasmina, adevarul e ca am accese de furie, in care "sterg pe jos" cu ceilalti, cum zici tu. Nu doar in spatiul virtual, ci si in viata reala. Era o vreme cand o faceam din placere, aveam un sentiment incredibil de buna'dispozitie cand ieseam invingatoare intr'o infruntare. Apoi m'am lecuit. Adica a venit primul bebe si m'a schimbat mult. Mi'a redus din rautate [asa mi s'a spus, ca am numai pura rautate in mine]. Apoi al doilea bebe si acum sunt mai calma asa. Desi ... old habits die hard. De aici si scaparile.

Dar trebuie sa te corectez: nu am 23, ci 21 de ani. Si nu sunt implinita pe toate planurile.
Frumoasa varsta...
Chiar daca spui ca nu esti implinita pe toate planurile sa stii ca pana in momentul de fata ai destul de multe;cati tineri de 21 de ani fac un job care le place,au familie cu 2 copii,o stare financiara stabila si facultatea pe terminate?Multi sunt in ceata la 21 de ani sau chiar la 30 de ani.
Numai bine!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Foamea si setea dupa Dumnezeu georgeval Generalitati 11 12.07.2012 22:37:32
Setea dupa Liniste, setea dupa Dragoste.... Mihailescu-Marin Daniel Generalitati 8 27.06.2011 23:03:13
Rugaciune si cunoastere georgeval Generalitati 0 29.09.2008 19:59:16
Nevoia de discernamant si de cunoastere! alecsandru Vrajitoria 2 24.03.2007 23:54:40