Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.06.2011, 08:07:35
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Cu uimire constat ca si asta se poate. Credeam ca numai mie mi s-a intamplat. Cand mi-am gasit duhovnicul , a fost un "concurs de imprejurari" care mi-au inlesnit aceasta intamplare. Dar la urmatoarea spovedanie, am "alergat" dupa el vreao 3 saptamani. Cand era dlui disponibil, trebuia sa plec eu la servici, cand veneam, nu mai putea sta dansul, apoi s-au mai intamplat si altele, si cum v-am zis, de-abia dupa vreao trei saptamani in care am simtit ca explodez mi-a inlesnit din nou Dumnezeu "eliberarea". Iar a treia oara a fost si mai rau, am pierdut vreo 2 zile consecutiv la biserica (in detrimentul celorlalte pregatiri "materiale " pentru pasti) si de-abia am apucat sa vorbesc doua cuvinte cu parintele, ca mai avea putin si ne prindea Invierea Domnului din urma, fapt care a atras asupra mea o mare 'dezamagire si revolta din partea "familiei". Acum as vrea sa-l mai intalnesc macar o data pe parintele duhovnic si sa ma sfatuiesc cu dansul asa ca pentru o perioada mai lunga, dar nu stiu daca va fi posibil acest lucru si mai ales "cand". (am un alt topic in care se explica situatia din familia mea). Cum am mai spus si acolo, se pare ca ridicare din "cadere" nu este deloc usoara.
Acum aflu cu surprindere ca trebuie sa ma rog "special' pentru asta (pentru inlesnirea intalnirii cu duhovnicul ). Ma puteti ajuta cu "material didactic?"
Multumesc.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Post, Canon, Impartasanie lungu9 Intrebari utilizatori 5 17.06.2012 04:28:28
canon, sfatuiti-ma, va rog... tibimarin Intrebari utilizatori 21 16.03.2012 23:13:02
canon mirela.b Rugaciuni 5 02.06.2011 15:33:19
canon ramona-elena Impartasania (Taina Euharistiei) 23 25.04.2008 00:41:28
Canon mirc Generalitati 2 29.08.2007 20:27:22