![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
". Pentru duhovnic, un cadou pur spiritual. O zi suplimentară de post, urmată seara de un Acatist, de exemplu. Sau, dacă nu puteți posti, o zi în care să faceți Orologhion-ul pentru el. Noi adesea îi batem la cap pe preoții noștri să se roage pentru noi. Trebuie și noi să ne rugăm pentru ei. "Orologhion-ul, sau Ceasurile, sau Liturghia Orelor. Găsiți multe materiale pe net, foarte probabil chiar pe sit-ul părinte al acestui forum. " |
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc tuturor pt sfaturi, mi-ati dat multe idei.
@skicolour m-a amuzat ff tare post-ul dv :D @ioan cezar ati atins bine subiectul cu preoteasa(nu l-am luat in considerare inainte, dar si daca s-ar oftica intr-un fel-nu ar fi prima data-ma afecteaza catusi de putin) @vintage liturghia orelor e de la catolici, iar noi suntem ortodocsi! All in all, ma gandeam ca ii voi face ceva bun(o tarta poate) si ceva personalizat(aveti dreptate, carti are ff multe si citeste ff mult-are timp @Carmen FUNIERU). Daca aveti alte sugestii, le astept cu nerabdare! OFFTOPIC: Multumesc pt ajutor tuturor, conteaza mult, pt ca acesta a fost primul thread al meu, desi citesc forumul de mult! Asa ca sa ne auzim cu bine cat de curand! |
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare rau ca ati retinut doar acest aspect. Era doar un amanunt. Speram sa acordati atentie celorlalte parti din mesajul meu.
Nadajduiesc ca aveti un duhovnic bun. |
|
||||
|
||||
![]()
O cartelă reîncărcabilă, sau chiar un telefon mobil pe o anumită rețea (în limita posibilităților).
|
|
||||
|
||||
![]()
Ceva pentru biserica, un obiect de cult, o cruce noua, in limita posibilitatilor.
|
||||
|
||||
![]()
si asta mi se pare o idee buna. poate gasiti un vas special pentru anafura, asa o sa se bucure toti credinciosii din cadoul dvs.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am luat aminte la mesajul dvs, mi-a prins ff bine! Nu m-am legat de restul continutului pt ca nu aveam de ce, dar sa nu credeti ca l-am trecut cu vederea. Va multumesc pt tot!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://biserici-manastiri.blogspot.c...easurilor.html Daca ai totusi banuieli ca nu sunt rugaciuni ortodoxe, fa doar un acatist. Daca esti femeie (adolescenta sau matura) sfatul mei este sa eviti o relatie prea personala, familiara cu duhovnicul tau, daca nu esti ruda cu el... Il poti sminti / ispititi cu gesturi de genul cadouri prea personale,laude, priviri fixe in ochi, glume, poante. Ii poti arata aprecierea ta print-o atitudine decenta, serioasa si de ascultare. Roaga-te pt el la Dumnezeu si lasa-I Lui privilegiul de a-i face cadouri duhovnicului tau. Spui ca nu-ti pasa de preoteasa daca o faci geloasa? Asta-i chiar flagrant! Trebuie sa spui asta la spovedit, ca e mare pacat. Sau, sti ceva? Mai bine ti-ai schimba duhovnicul... pt ca mi se pare ca "e ceva putred in Danemarca" |
|
|||
|
|||
![]()
Punctul pe i dar exista varste care nu stiu sa tina cont intelepciune ci mai degraba de ambitii personale..
Last edited by AlinB; 25.06.2011 at 23:26:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu este nici o ambitie personala, ci doar dorinta de a bucura o persoana. Ce e rau in asta?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va cer un sfat | Dreamm | Generalitati | 20 | 12.07.2011 09:46:19 |
Un sfat? | silent assasin | Generalitati | 24 | 30.03.2011 22:24:41 |
un sfat va rog | monacu | Impartasania (Taina Euharistiei) | 14 | 25.03.2011 15:01:31 |
Un sfat va rog | potoceanc | Generalitati | 33 | 07.09.2010 00:44:39 |
un sfat de la voi | pacifistul | Generalitati | 19 | 14.10.2008 19:30:25 |
|