Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.06.2011, 19:24:17
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Se pot folosi altii de raspunsuri cand mai dau fatza in fatza cu astfel de atei.
Nu ca s-ar clinti un ateu din cateva raspunsuri dar e bine sa vada ca nu sunt crestinii atat de prosti cum cred ei.
Reply With Quote
Vechi 29.06.2011, 00:01:36
adam000 adam000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.09.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Se pot folosi altii de raspunsuri cand mai dau fatza in fatza cu astfel de atei.
Nu ca s-ar clinti un ateu din cateva raspunsuri dar e bine sa vada ca nu sunt crestinii atat de prosti cum cred ei.
Asa gandeam si eu, ca si tine, acum multa vreme. Intre timp am inteles ca pe un ateu nu-l clinteste nici un om, indiferent de cate raspunsuri i-ar da. Pentru ca nu de la om vine credinta, ci de la Dumnezeu. E un dar de la Dumnezeu. Asa ca de ce ne-ar pasa cat de prosti ne considera ateii, daca pina si diaconul in timpul Liturghiei cere binecuvantarea preotului pentru a citi Sfanta Evanghelie ca sa-i dea lui "cuvant cu putere multa"? Noi sa ne vedem de mantuirea noastra si lasa-i pe ei sa gandeasca/creada ce vor despre noi, problema lor. De ajutat poti doar sa te rogi la Dumnezeu pt ei, caci numai Dumnezeu ii poate clinti, nu noi.
Pr Gheorghe are multa dreptate.
Răspunde

Tags
am o mare nelamurire

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. Seraphim7 Secte si culte 104 23.10.2022 00:36:38
Preoti pentru Germania Ion Pop Sectiune dedicata profesorilor de religie 55 17.06.2013 11:38:52
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Cateva cuvinte despre "catolici" + cateva dogme andrei_im Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 8 21.02.2010 15:06:08