![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ella Theodora, eu consider ca Maria pana la urma ti-a facut un bine. :) Iartati-va una pe alta si impacati-va! :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragii mei, prefer sa fiu fraierita de Lilith, prefer sa fiu luata drept o credula proasta, prefer sa rada de mine ca am crezut o minciuna, prefer toate astea mai mult decat sa fie bolnava.
Mai bine eu fraierita, decat ea bolnava. Mai bine sa zic eu rugaciuni pentru vindecarea de o boala mincinoasa secat pentru o boala adevarata! Am zis! LILITH, SPER DIN SUFLET CA BOALA TA SA FIE O MINCIUNA! |
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor, neincrederea e o boala! Sa vad si nu o sa cred ca fratele meu ma minte, sa tinem gandurile de genul asta la pamant, impreuna cu praful sa fie!
|
|
|||
|
|||
![]()
Se dusera unii la imparat cum ca x desfrana, ca umbla vorba prin imparatie... si imparatul le zise, rusine voua ca veniti la mine cu asemena vorbe, de l-as fi vazut eu insumi cu ochii mei l-as fi acoperit cu mantia mea de imparat, ca sa-i apar cinstea!
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, Korinna, mi'a adus marele bine de a avea viata personala expusa pe tot forumul. Vezi? Tocmai de aceea evitam sa ma "victimizez" inainte. Am avut un moment de vulnerabilitate, am spus mai mult decat trebuia si s'a ajuns aici. Poate e timpul sa parasesc forumul asta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sau in tot cazul sa se amageasca...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Pentru mine subiectul despre fata asta s-a incheiat!
Dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze calea tuturor indiferent de natura problemelor noastre Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce sa parasesti forumul?Ar fi culmea!! Nici sa nu-ti treaca prin cap asa ceva! Este loc aici pentru toata lumea. Esti o prezenta care are multe de spus si de oferit! Esti o prietena draga si esti iubita de multi! ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Foamea si setea dupa Dumnezeu | georgeval | Generalitati | 11 | 12.07.2012 22:37:32 |
Setea dupa Liniste, setea dupa Dragoste.... | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 8 | 27.06.2011 23:03:13 |
Rugaciune si cunoastere | georgeval | Generalitati | 0 | 29.09.2008 19:59:16 |
Nevoia de discernamant si de cunoastere! | alecsandru | Vrajitoria | 2 | 24.03.2007 23:54:40 |
|