![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Raze?! La cancer limfatic? In general, razele se folosesc la tipurile de cancer ce pot fi localizate [tumori etc]. Cancerul limfatic si leucemia implica sistemul circulator, aceste tipuri de cancer nu pot fi localizate. Nu stiu ce raze ati facut. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prin tratamentele naturiste urmaresc impiedicarea evolutiei bolii si de ce nu vindecarea, daca va fi ingaduita de Dumnezeu.Orice incerc numai sa nu mai fac citostatice pt mi-au afectat mare parte din organe. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sunt sceptica in ce priveste efectul tratamentelor naturiste in boli avansate. Acestea ar mai merge in prevenirea imbolnavirilor, pentru mentinerea sanatatii... Dar, este adevarat, nu vorbesc din experienta mea. Pe langa tratamentele pe care le-ai facut si le vei mai face ar fi bine, chiar minunat sa mergi la un preot, sa te spovedesti des, sa te impartasesti. Si apoi sa sti ca MASLUL face ADEVARATE MINUNI. Incearca cu nadejde. Maica Preacurata sa te ajute caci ea este nadejdea noastra a crestinilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din cate am citit eu e miraculos. La orice forma de cancer carnea trebuie eliminata ,desi daca urmati citostatice sau raze nu puteti fara proteine. Sunt ceaiuri miraculoase si sucuri de legume ,dar nu cu azot. Si in primul rand sfintele slujbe ,sf.Maslu ,sf.Liturghie Dumnezeu face minuni. Am auzit de calugarita cu cancer foarte avansat care acum e foarte bine ,dupa ani de zile e sanatoasa. Dumnezeu si sf.Nectarie sa va ajute! Doamne ajuta ! |
|