Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.06.2011, 16:18:48
Lilith23
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.b Vezi mesajul
Domnule, eu am facut trei ani de citostatice si raze....cam stiu ce e cu boala mea....cancerul nu se vindeca prin citostatice ci printr-un regim de viata echilibrat din toate punctele de vedere.
Incerc pe cat posibil sa urmez o dieta cat mai corecta, si apelez la darurile lasate de Dumnezeu.Multumesc pt raspunsuri!Daca cineva a mai urmat aceasta cura sa-mi scrie pe privat.
Cancerul, impreuna cu o variata paleta de boli, se previne prin adoptarea unui stil de viata sanatos. Insa, intr'adevar, acesta poate fi tinut sub control, incetinindu'i sau impiedicandu'i progresul, cu tratamente naturiste.

Raze?! La cancer limfatic? In general, razele se folosesc la tipurile de cancer ce pot fi localizate [tumori etc]. Cancerul limfatic si leucemia implica sistemul circulator, aceste tipuri de cancer nu pot fi localizate. Nu stiu ce raze ati facut.
Reply With Quote
Vechi 27.06.2011, 09:17:17
mirela.b
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lilith23 Vezi mesajul
Cancerul, impreuna cu o variata paleta de boli, se previne prin adoptarea unui stil de viata sanatos. Insa, intr'adevar, acesta poate fi tinut sub control, incetinindu'i sau impiedicandu'i progresul, cu tratamente naturiste.

Raze?! La cancer limfatic? In general, razele se folosesc la tipurile de cancer ce pot fi localizate [tumori etc]. Cancerul limfatic si leucemia implica sistemul circulator, aceste tipuri de cancer nu pot fi localizate. Nu stiu ce raze ati facut.
Am facut cobaltoterapie (6 saptamani consecutiv) pt ca am avut si o tumoare de 25 cm pe mediastin, ce nu a putut fi operata pt ca era localizata si pe artera aorta a inimii...si nici un medic nu a riscat.Diagnosticul exact este limfom nonhodkin malign cu celula mare B mediastinal difuz.Acest tip de cancer daca nu-l descoperi la timp te umpli de ganglioni si tumori f repede, ceea ce s-a intamplat si in cazul meu.
Prin tratamentele naturiste urmaresc impiedicarea evolutiei bolii si de ce nu vindecarea, daca va fi ingaduita de Dumnezeu.Orice incerc numai sa nu mai fac citostatice pt mi-au afectat mare parte din organe.
Reply With Quote
Vechi 27.06.2011, 09:39:58
vintage
Guest

Implicit

Citat:
Am facut cobaltoterapie (6 saptamani consecutiv) pt ca am avut si o tumoare de 25 cm pe mediastin, ce nu a putut fi operata pt ca era localizata si pe artera aorta a inimii...si nici un medic nu a riscat.Diagnosticul exact este limfom nonhodkin malign cu celula mare B mediastinal difuz.Acest tip de cancer daca nu-l descoperi la timp te umpli de ganglioni si tumori f repede, ceea ce s-a intamplat si in cazul meu.
Prin tratamentele naturiste urmaresc impiedicarea evolutiei bolii si de ce nu vindecarea, daca va fi ingaduita de Dumnezeu.Orice incerc numai sa nu mai fac citostatice pt mi-au afectat mare parte din organe.
Mirela, Dumnezeu sa te ajute sa-ti scoata in cale doctori priceputi si sa te vindeci, sau, macar sa se opreasca evolutia bolii.
Eu sunt sceptica in ce priveste efectul tratamentelor naturiste in boli avansate. Acestea ar mai merge in prevenirea imbolnavirilor, pentru mentinerea sanatatii... Dar, este adevarat, nu vorbesc din experienta mea.
Pe langa tratamentele pe care le-ai facut si le vei mai face ar fi bine, chiar minunat sa mergi la un preot, sa te spovedesti des, sa te impartasesti. Si apoi sa sti ca MASLUL face ADEVARATE MINUNI. Incearca cu nadejde.
Maica Preacurata sa te ajute caci ea este nadejdea noastra a crestinilor.
Reply With Quote
Vechi 27.06.2011, 10:00:58
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
M-ar interesa si pe mine,daca a incercat cineva tinctura de usturoi macerat in alcool?Are vreun efect negativ, contraindicatii....!Intentionez sa o prepar si eu, dar nu mi-ar strica o parere de la cei care au folosit-o.Multumesc!
Tratamentul cu tinctura de usturoi dureaza cam 2 luni si ceva ,trebuie atentie ca sa nu gresesti schema de tratament ,trebuie calendar si atentie la picaturi.
Din cate am citit eu e miraculos.
La orice forma de cancer carnea trebuie eliminata ,desi daca urmati citostatice sau raze nu puteti fara proteine.
Sunt ceaiuri miraculoase si sucuri de legume ,dar nu cu azot.
Si in primul rand sfintele slujbe ,sf.Maslu ,sf.Liturghie
Dumnezeu face minuni.
Am auzit de calugarita cu cancer foarte avansat care acum e foarte bine ,dupa ani de zile e sanatoasa.
Dumnezeu si sf.Nectarie sa va ajute!
Doamne ajuta !
Reply With Quote
Răspunde