![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
O puteti citi ca pe o opera de fictiune, dar si pt a va informa asupra altor puncte de vedere pentru a putea combate anumite erezii din discutiile cu altii "crestini".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu zic sa te mai gandesti.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La fel as putea zice ca daca citesti un roman, o nuvela orice, de ex. "La tiganci" o sa crezi cu tarie ca lucrurile acelea chiar s-au intamplat. Lasati fratilor toate credintele babesti si fiti precum copiii, cu suflet curat si inocent, nu stapanit de diavol! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Daca adventistii iti zic ca doar de la Constantin cel Mare s-a sarbatorit duminica in locul sabatului, cum poti tu sa-i contrazici daca nu stii o iota de istorie bisericeasca? Ah, ca poti sa le respingi afirmatia doar pe criteriul ca sunt adventisti si vor musai sa-ti bage sabathul in cap? Atunci foarte bine ai putea nici sa nu le primesti cartile, ce sa mai le si citesti. Sa stii ca diavolul este foarte smecher, nu o sa-ti bage niciodata pe gat o minciuna evidenta, o sa te hraneasca doar cu miere si o singura picatura de otrava in ea, este de ajuns.. Citat:
Citat:
O gasesti in catehism, pune mana si citeste ca sufletul curat si inocent care crezi ca e asa accesibil (sau ca il ai deja) ai s-ar putea sa se dovedeasca cam iluzoriu.. Apropo, stii care sunt cei 3 mari dusmani ai sufletului? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu te supara, te rog, dar sfatul tau e complet gresit. E riscant sa faci asta, o carte religioasa nu poate fi citita ca o opera de fictiune. Mai ales atunci cand nu ai pregatire teologica. E asa de usor sa fii influentat, nici nu-ti dai seama cat de usor este ... De exemplu, mie mi s-a intamplat sa citesc niste opinii si argumente (vizavi de un anume subiect) ale unor ortodocsi de stil vechi. Exact asa am gandit: "Ce rau imi poate face ?! Doar eu stiu ce cred si sunt convinsa". La finalul lecturii ma simteam confuza, a trebuit sa-mi zgaltai capul la propriu ca sa fuga ideile ce-mi dadeau tarcoale. Am inchis imediat situl cu pricina pentru ca mi-am dat seama cat de slaba sunt si ca nu trebuie sa fac "teste" din astea cu mine. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va cer un sfat | Dreamm | Generalitati | 20 | 12.07.2011 09:46:19 |
Un sfat? | silent assasin | Generalitati | 24 | 30.03.2011 22:24:41 |
un sfat va rog | monacu | Impartasania (Taina Euharistiei) | 14 | 25.03.2011 15:01:31 |
Un sfat va rog | potoceanc | Generalitati | 33 | 07.09.2010 00:44:39 |
un sfat de la voi | pacifistul | Generalitati | 19 | 14.10.2008 19:30:25 |
|