![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
O noua poezie de-a Feliciei, o " CUNUNA DE LAURI " catre toti membrii acestui forum.
Ai sufletul candid, curat Ca perla din margele, Cu lacrimile ce-ai varsat Te-ncununezi cu ele. Suflet curat si nobil u vers ales cu maiestrie, Neintinat ca un copil Le-nmanunchezi in poezie. Ai sufletul sensibil, copil de paori, Mladita din natura si din arta, Modestia-i cunuca de lauri Pe capul cui o poarta. Si versuri de argint Din gura ta curg. Pacat ca te-am gasit Abia in amurg. Cu mult drag, icamilin |
|
|||
|
|||
![]()
OFRANDA
Aș vrea să-Ți pun sufletul meu, ca pe o floare, În rana răstignitelor picioare, Și-același suflet, ca aroma unei pâini, Să Ți-l așez pe rănile din mâini - Același suflet să Ți-l dăruiesc pentru Întreaga Lume, nu se poate - Dar pot cu umilință să-ți cerșesc Iertarea Lumii toate, de păcate - E crucea Ta nădejdea mea curată, E crucea Ta nădejdea mea în Tine, Ești Viitorul care ia din Tată, Și dă la toți întregul lumii Bine - Și Binele ești Tu, și Viitor Celor ce-Ți dau întreg sufletul lor... Aș vrea să-Ți pun sufletul meu, ca pe o floare, În rana răstignitelor picioare, Și-același suflet, ca aroma unei pâini, Să Ți-l asez pe rănile din mâini - Ție, Iisuse, să mă dăruiesc, Trăiește-mă, în Tine să trăiesc, Respiră-mă, în Tine să respir, Din Sufletul Tău, Doamne, dă-ne mir... |
|
|||
|
|||
![]() Ramas bun...... Daca voi pune Cate o samanta din sufletul meu In fiecare faptura - Intr-o zi voi ramane Fara suflet. Daca voi lasa Cate o frimitura din trupul meu In fiecare caramida, In fiecare pas, Voi ramane intr-o zi Fara trup. Si atunci o sa-mi las In toate lucrurile, Din suflet si din trup cate putin... Iar cand n-am sa mai fiu, Toate vor striga doveditor Pentru ca vor avea si trup si suflet - Vor semana cu mine. Si se vor mantui Si ma vor mantui!...... |
|
|||
|
|||
![]()
Rugãmintea lutului
Olarule ce cu maini calde mã modelezi într-una, De cand am fost un bot, din zori si panã-n searã, AS vrea Sã-ti spun o vorbã Si-o rugã numai una Fã-mã un vas de cinste, te rog, si nu de-ocarã. Mai ia un strop de apã dintr-un izvor de lacrimi Douã stelute albastre din bolta cea curatã, Si dã-mi Tu libertate... de urã.. si de patimi,.. Ti-oi multumi prin vorbã si cantec viata toatã. Pune usor si vise, dorinte dupã a Ta lume si din prea plinul Tãu dã-mi mie strop de strop, Varsã iubire multã sã prindã a fierbe-n spume, Recea mea sferã micã s-o scalde c-un potop. Olarule, ascultã aceastã rugã scrisã, Din orice pumn de humã ce o gãsesti pe-afarã În lumea asta rece, fãrã de gust si clisã, Te rog fã numai vase, de cinste, nu de-ocarã |
|
|||
|
|||
![]()
Cand nu mai întelegi
Când nu mai întelegi nimic din rostul Acestei Lumi ce merge către moarte, Deschide-i BUNATATEA ca pe-o carte Pe care-i duci si lacrima, si postul - Si multumeste pentru fiecare clipă…. Lui Dumnezeu, si Maicii Lui Prea Sfinte, Că ti-a dat pas,…. si-n loc de o aripă Ti-a dat si gând,… si grijă de părinte …. Si plângi…. Căci sfâsiat vei fi de toate,……….. De oameni,… de natură,… si de fire,… Si te vei zbate, neputând socoate Pentru întreaga Lume!!!!, o iubire …………. Si te închină Domnului cu sarea Din lacrimă,… si pasul lângă pas Il pune lin, asa cum pui uitarea Si tot ce-n El, din tine, a rămas... … jenica |
|
||||
|
||||
![]()
Draga April78, ce poezie minunata ne-ai scris ! Strofele parca nu se mai sfarsesc, sunt pline de talc,n-am cuvinte sa exprim ce simt acum cand am terminat-o de citit. De unde o ai? Cine a scris-o? Mi-ar place sa mai citesc si alte poezii de acelasi autor. Daca mai ai si alte poezii frumoase, te rog sa le scri ( cand AI TIMP ), MULTUMESC FRUMOS si bunul Dumnezeu sa-ti rasplatesca gandul de a o scrie pe forum. DOAMNE AJUTA!cu mult drag,icamilin
|
|
|||
|
|||
![]()
April 78, iti multumesc pentru aceasta MINUNATA poezie. Bunul D-zeu si Maicuta Domnului sa iti rasplateasca dragostea si osteneala. Poezia ta mi-a adus in suflet BUCURIA, SPERANTA, NADEJDEA ca NIMIC nu e in zadar.....orice lacrima nu ramane pierduta, orice suspin nu ramane neauzit si orice jertfa nu este zadarnica...te-as strange in brate ptr acesta poezie, orice ai fi..
cu dragsote frateasca jenica |
|
|||
|
|||
![]() S.O.S România de N.Rusu Iubiti români veniti la rugaciune Sa stavilim puhoiul de pacate, Ce se revarsa-n Dunare si mare Secatuind Carpatii de dreptate. Avem în fata binele si raul, Biblia sau traditia primeaza? Istoria servila ne apasa, Cei ce conduc scuzându-se, tradeaza. Pamântul nostru mustind de resurse, Azi adapost si tron apostaziei, Abia rasufla-nfometându-si fiii, E tinta si atractia urgiei. Tot ce-nfloreste-i imoralitate, Prospera tara-n practicile oculte, Credinta si adevarul sunt multimea, Familii desbinate sunt prea multe! Bisericile zac introvertite, Doar coarda intereselor vibreaza, La lupte fratricide sunt dispuse, Cuvântu-n litera si spirit neglijeaza. Iubiti confrati sa anuntam un post, Vestind pe-ntinsul tarii pocainta, Sa-ngenunchem cu copii si nepoti: Veniti români sa ne salvam fiinta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
VEI REUSI! cu mult drag,icamilin DOAMNE AJUTA! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum s-a dorit sa se indemne la ura interetnica in Covasna si ce a iesit | mihailt | Generalitati | 30 | 28.12.2012 20:18:13 |
Apel catre suflete! | cat_ioan5 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 08.02.2011 09:59:22 |
Sapte suflete | aureliapopescu | Generalitati | 6 | 08.04.2010 12:41:43 |
Dumnezeu a dorit o singura religie care sa uneasca toate popoarele lumii... | mehiel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 22 | 01.09.2009 17:58:48 |
PARINTELE ARSENIE BOCA MARE INDRUMATOR DE SUFLETE | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 19 | 12.01.2009 01:18:43 |
|