Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.06.2011, 17:02:34
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
credinta o ai in inima ta,gurule..nu trebuie sa te convinga nimeni de nimic..tu esti acela care trebuie sa se convinga ce se afla in inima ta
Nu ai cum sa ai nimic in inima, inima e un organ care pompeaza sange, atat. Daca o ai undeva, o ai in creier.

Citat:
Dumnezeu e simplu,am mai spus asta pe aici pe undeva. nu trebuie sa cauti nici logica,rationament,dogma sau mai stiu eu ce.trebuie sa te lasi in mana Lui,atat. si bineinteles sa nu te abati de la poruncile lui...fii bun,fii bland si iubeste
Pai cum nu cauti dogma, daca trebuie sa ii respecti poruncile? Ele nu fac parte din dogma?

Si explica-mi, cum e mecanismul asta in care "te lasi in mana lui"? Ce presupune?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Crestinismul practic andravenache Morala Crestina 11 12.09.2012 02:36:02
Crestinismul lui Eminescu Daniel777 Biserica Ortodoxa Romana 29 30.01.2010 15:38:33
Am respins Crestinismul Razvan_Mihai Generalitati 41 29.12.2009 14:42:59
Crestinismul si animalele cod_gabriel Generalitati 6 01.10.2007 00:26:09