![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
*lacas*
Lumina sufletului meu din cer la inima' rasbate, cand capul aplecat desparte credinta vie-n Dumnezeu, de partea lumii desfatate. Si-n abisul ce ma' strabate credinta-i lacrima' aparte, prin glasul ei aduc 'n fapte iubirea si credinta-n Dumnezeu, lumina sufletului meu. Mi-i zid ghenunchii 'ntre moarte si adevarul Tau Hristoase cand inima-i lacas de astre, si-n ruga catre Bunul Dumnezeu fii Tu...lumina sufletului meu. ...asa ma' vad eu in lumina Domnului Nostru Iisus Hristos. ...'' odata' o fata' cu mare evlavie la Maica Domnului si cu frica' de Dumnezeu, se ruga la icoana Maicii Domnului...<Preacurata' arata'te a-mi fi Mama'..si auzi o voce care-i spuse...''arata'te a-mi fi fiica' > '' Draga noastra' sora' Laura,daca'-mi permiti sa'-ti spun asa, si eu ma' bucur de ce ai "deschis " prin cuvintele tale,Binecuvantate de Dumnezeu.Multe voci se aud a spune..DA,DA...dar putini sunt cei alesi,multi doresc sau cred ca' sunt exact asa cum vrea Hristos sa' fie,dar se-nseala' in "caii'' lor...''oare cei care au chemarea Muntelui,nu trebuie ca sa'-l si urce !!?'' Doamne ajuta', si sa' mai auzim de tine in Domnul... Last edited by machho; 29.06.2011 at 08:04:42. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Inima | ioan cezar | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 84 | 06.06.2013 22:05:48 |
| Rugaciunea din inima | alexina | Rugaciuni | 10 | 17.10.2011 00:01:21 |
| De la inima la inima | eduardd | Umanitare | 6 | 14.08.2011 09:23:30 |
| cu ce se ocupa un centru cultural-social? | o copila | Generalitati | 2 | 12.08.2010 08:37:13 |
| Va rog din inima !!! | SimonaP | Umanitare | 4 | 04.07.2010 19:35:38 |
|
|