Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.06.2011, 16:31:31
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

@Anna21
Nu inteleg ce legatura exista intre iubirea de tara si vorbirea corecta?
Tu vorbesti corect pentru ca ai crescut intr-o familie unde s-a vorbit corect ,nu e meritul tau in totalitate.
Sau pt.ca Dumnezeu ti-a dat inteligenta sa vorbesti asa.
Alta idee :avortul este un pacat dar poti fi o mare pacatoasa si fara avort.
Te legi de avort si nu te-am contrazis pentru ca ai dreptate.
Dar nu pot accepta ca te legi de tara in care ai trait atatia ani si lauzi o tara cu multe ,foarte multe rele.
Chiar tu ai spus despre drepturile copilului de a avea avocat ,care incalca deja porunca "Repectul fata de parinti"
Cine a mai pomenit asa ceva ,ca un copil sa isi dea in judecata parintele care nu mai are dreptul de a-l educa pt.ca poate ajunge la tribunal ,in conflict cu cel caruia i-a dat viata.
O gandire bolnava a emis astfel de legi si nu ne miram caci se va ajunge ca pruncii sa fie luati de la sanul maicilor sa fie educati de stat si apoi dusi la munca.
Stim catre ce se tinde si cine e in spatele acestor legi diabolice.
Ar mai fi multe de spus dar m-am saturat de polemici.
Vechi 29.06.2011, 16:54:55
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
@Anna21
Tu vorbesti corect pentru ca ai crescut intr-o familie unde s-a vorbit corect ,nu e meritul tau in totalitate.
Chiar tu ai spus despre drepturile copilului de a avea avocat ,care incalca deja porunca "Repectul fata de parinti"
Cine a mai pomenit asa ceva ,ca un copil sa isi dea in judecata parintele care nu mai are dreptul de a-l educa pt.ca poate ajunge la tribunal ,in conflict cu cel caruia i-a dat viata.
O gandire bolnava a emis astfel de legi si nu ne miram caci se va ajunge ca pruncii sa fie luati de la sanul maicilor sa fie educati de stat si apoi dusi la munca.
Stim catre ce se tinde si cine e in spatele acestor legi diabolice.
Ar mai fi multe de spus dar m-am saturat de polemici.
Cand parintii se despart, folosesc copilul ca arma impotriva celuilalt. Avocatul copilului il protejeaza impotriva unor practici neoneste (gen "mama ta e rea, nici nu a vrut sa te nasti" sau "Tatal tau este curvar" etc) si urmareste interesul copilului. Tu esti naiva, cand parintii se intorc unul impotriva altuia, nu le mai pasa de copil (si orbiti de rautate nici nu vad clar).
Avocatul copilului nu e ceva negativ.

Si mai e un aspect. Ai idee cati copii sunt abuzati fizic (sexual) de propriile rude? In Romania nu-i pasa nimanui.
In Sua, daca copilul are infectie urinara, medicul declara la politie cazul. Ca e suspiciune de abuz.
O colega a fiului meu a avut infectie urinara. Medicul a anuntat politia si totul s-a oprit aici, ca nu mai erau alte semne. Dar dupa un timp fetita spune avocatului personal ca nu-i place sa stea cu tatal pt ca.. Nu-i place cum ii face baie. Asta e tot. Nu a vorbit cu mama, nu a vorbit cu tatal.
Daca nu avea avocat, risca sa fie partial in custodia unui tata abuziv caci chiar o abuzase, dar copiii nu vorbesc. Daca nu exista un sistem care sa le apere drepturile, multi copii sufera. Nu traim intr-o lume ideala.
Vechi 30.06.2011, 10:43:53
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Cand parintii se despart, folosesc copilul ca arma impotriva celuilalt. Avocatul copilului il protejeaza impotriva unor practici neoneste (gen "mama ta e rea, nici nu a vrut sa te nasti" sau "Tatal tau este curvar" etc) si urmareste interesul copilului. Tu esti naiva, cand parintii se intorc unul impotriva altuia, nu le mai pasa de copil (si orbiti de rautate nici nu vad clar).
Avocatul copilului nu e ceva negativ.

Si mai e un aspect. Ai idee cati copii sunt abuzati fizic (sexual) de propriile rude? In Romania nu-i pasa nimanui.
In Sua, daca copilul are infectie urinara, medicul declara la politie cazul. Ca e suspiciune de abuz.
O colega a fiului meu a avut infectie urinara. Medicul a anuntat politia si totul s-a oprit aici, ca nu mai erau alte semne. Dar dupa un timp fetita spune avocatului personal ca nu-i place sa stea cu tatal pt ca.. Nu-i place cum ii face baie. Asta e tot. Nu a vorbit cu mama, nu a vorbit cu tatal.
Daca nu avea avocat, risca sa fie partial in custodia unui tata abuziv caci chiar o abuzase, dar copiii nu vorbesc. Daca nu exista un sistem care sa le apere drepturile, multi copii sufera. Nu traim intr-o lume ideala.
In SUA cazurile de pedofilie in familie sunt foarte multe de vreme ce s-a hotarat sa se dea astfel de legi.
Care de fapt nu opresc pacatul sa se produca.
Dar ce parere ai de asta:
http://www.ziare.com/barack-obama/pr...w-york-1104446
Nu cumva se indeplineste profetia "Uraciunea pustiiri sta la loc de cinste"?
Cum sa ne se scarbeasca Dumnezeu ?
Vechi 30.06.2011, 14:34:44
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:
In SUA cazurile de pedofilie in familie sunt foarte multe de vreme ce s-a hotarat sa se dea astfel de legi.
Care de fapt nu opresc pacatul sa se produca.
Dar ce parere ai de asta:
http://www.ziare.com/barack-obama/pr...w-york-1104446
Nu cumva se indeplineste profetia "Uraciunea pustiiri sta la loc de cinste"?
Cum sa ne se scarbeasca Dumnezeu ?
Fata draga, crezi ca in Romania nu vor fi adoptate astfel de legi?
Vor fi adoptate si poate nici macar nu vei afla pt ca legislatia romaneasca va fi aliniata cu cea europeana.

(Iar cazurile de abuz nu sunt mai multe in Sua, doar ca in Romania nu-I pasa nimanui! Pai daca romanii sunt campioni la violenta familiala si abuz in familie.. Crezi ca la altele se "abtin"? Nu. Pur si simplu nu s-a ocupat nimeni de aceasta. Ca majoritatea covarsitoare de abuzuri asupra copiilor se petrece in familie.. si toti tac. Mai citeste si tu despre asta).

Vezi bine ca nu tot ce zboara se mananca, dupa cum ne exemplifica involuntar " doctorii in stiinte" :).
Vechi 29.06.2011, 17:58:24
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Implicit

Citat:
@Anna21
Daca iti iubesti tara cu adevarat, ii respecti limba, cultura, traditiile cunoscandu-le in profunzimea lor. Daca nu , inseamna ca esti doar un lozincar care nu constientizeaza ceea ce spune.
Vechi 30.06.2011, 09:29:40
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
Daca iti iubesti tara cu adevarat, ii respecti limba, cultura, traditiile cunoscandu-le in profunzimea lor. Daca nu , inseamna ca esti doar un lozincar care nu constientizeaza ceea ce spune.
Bine ,dar Ionel nu a gresit intentionat.
De ce saluam peste picior o persoana care nu vorbeste corect ,desi greselile nu au fost intentionate si sa ne aratam superioritatea ?
Eu sa ma laud ca vorbesc corect desi formatiunea mea este realista ?
Meritul meu e mai mare ,nu ,pentru ca nu am facut facultate de profil .
Nu mi-am permis sa corectez pe nimeni de aici ,desi poate unele greseli m-au deranjat pt.ca efectiv nu intelegeam ce vrea sa spuna acea persoana.
Si ma dezamageste nu atat faptul ca i s-a atras atentia (au fost unii care mult mai mult au gresit in exprimare si nu au primit observatii ) ci faptul ca el a deranjat anumite persoane si acesta a fost motivul pentru care a fost pus la zid.
Si nu numai de o persoana ,ca si cum nu ar fi fost de ajuns un bat la un car cu oale.
Ati sarit toti sa ii spuneti ,desi o observatie ar fi fost suficienta.
Pacat ,mare pacat !
Vechi 30.06.2011, 09:36:20
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Implicit

Citat:
Bine ,dar Ionel nu a gresit intentionat.
De ce saluam peste picior o persoana care nu vorbeste corect ,desi greselile nu au fost intentionate si sa ne aratam superioritatea ?
Eu sa ma laud ca vorbesc corect desi formatiunea mea este realista ?
Meritul meu e mai mare ,nu ,pentru ca nu am facut facultate de profil .
Nu mi-am permis sa corectez pe nimeni de aici ,desi poate unele greseli m-au deranjat pt.ca efectiv nu intelegeam ce vrea sa spuna acea persoana.
Si ma dezamageste nu atat faptul ca i s-a atras atentia (au fost unii care mult mai mult au gresit in exprimare si nu au primit observatii ) ci faptul ca el a deranjat anumite persoane si acesta a fost motivul pentru care a fost pus la zid.
Si nu numai de o persoana ,ca si cum nu ar fi fost de ajuns un bat la un car cu oale.
Ati sarit toti sa ii spuneti ,desi o observatie ar fi fost suficienta.
Pacat ,mare pacat !
Anita, cu tot respectul, nici mesajele tale nu sunt intru totul coerente si inteligibile, dar nimeni nu ti-a atras atentia pentru ca esti o persoana care lanseaza mesaje blande pe forum si oamenii se comporta cu delicatete.

Nu trebuie sa faci facultate de profil pentru a te exprima corect si coerent. Sunt de ajuns 8 clase.
Vechi 30.06.2011, 09:40:51
skicolour skicolour is offline
Member

Data înregistrării: 11.01.2011
Unhappy Of, of

Ma iertati, dar thread-ul asta e deja smintitor. Laude, reprosuri, jigniri!!!!!!!
Vechi 30.06.2011, 09:46:08
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc Vezi mesajul
Anita, cu tot respectul, nici mesajele tale nu sunt intru totul coerente si inteligibile, dar nimeni nu ti-a atras atentia pentru ca esti o persoana care lanseaza mesaje blande pe forum si oamenii se comporta cu delicatete.

Nu trebuie sa faci facultate de profil pentru a te exprima corect si coerent. Sunt de ajuns 8 clase.
Cu atat mai mult nu trebuia sa ii spuneti lui ca greseste.
De ce i-ati atras atentia ,si nu o data?
E lipsit de discernamant sa nu inteleaga?
Deci daca cineva spune ceva care ma deranjeaza hai sa ma leg de acea persoana.Cam asta inteleg din ce spui.
Dar nu tu ai fost prima care a luat initiativa asta.
In legatura cu cele 8 clase.
Daca nu vorbeste cineva corect ,ce propuneti?
Ce faceati daca nici voi nu ati fi vorbit corect?
Veniti cu un avantaj pe care cu voia lui Dumnezeu il aveti si faceti discriminari.
Uitati-va pe alte forumuri ortodoxe si vedeti daca si acolo se fac astfel de aprecieri.
Vechi 30.06.2011, 09:51:17
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

In legatura ce cu a spus el ,unii s-au simtit lezati desi nu ar fi trebuit.
Eu cel putin nu m-as fi suparat.
Melisa mi-a spus ca sunt lipsita de inteligenta.
Multumesc Melisa ,dar mai de folos mi-ar fi fost daca mi-ai fi spus ca nu am smerenie.
Doamne ajuta !
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
canon, sfatuiti-ma, va rog... tibimarin Intrebari utilizatori 21 16.03.2012 23:13:02
Ce ma sfatuiti? Darkanian Generalitati 8 26.07.2010 21:31:06
sfatuiti-ne va rugam anamaria90 Generalitati 7 30.10.2008 14:10:40
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co rusu Stiri, actualitati, anunturi 0 26.06.2008 13:04:07