![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Priceasnă:
Noaptea e stăpână-n vale, Truda zilei s-a sfârșit. Obosit m-abat din cale Să Te-ador Isus iubit. Lampa veșnică mă cheamă Să mă-nchin, să Te iubesc, Să-Ți spun doru-mi fără teamă Pruncule dumnezeiesc. Blândă jertfă a iubirii, Dumnezeu neînțeles. Din Altar, Stăpân, al firii, Domn în cer și-n Univers. Îngerii Te înconjoară, Cu alaiul lor ceresc. Te ador, cum ei Te-adoră, Te iubesc, cum ei iubesc. De-aș putea o viață-ntreagă Aș dori să Te ador, Să-Ți dau inima-mi pribeagă, Scumpule Mântuitor. Cât e de plăcut cu Tine, Înaintea Ta să cânt; Tu ești singurul meu bine, Toate trec pe-acest pământ. Prietenii curând mă lasă, Lumea trece, toate pier; Prietenia-Ți credincioasă Îmi dă viață, îmi dă cer. Îți închin a mea cântare Al meu suflet, al meu dor, A mea inimă și-ardoare, Domnul meu preaiubitor. Doamne, eu Te las acuma, Dar Te rog cu dor nespus: Fii cu mine totdeauna, Noapte bună, scump Isus.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un nou fericit al Bisericii Catolice | Erethorn | Biserica Romano-Catolica | 15 | 18.04.2015 00:04:18 |
Un nou venerabil al Bisericii Catolice | Erethorn | Biserica Romano-Catolica | 7 | 07.07.2011 07:27:56 |
Calendarul bisericii greco-catolice din Romania si din SUA | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 1 | 28.02.2009 08:14:22 |
|