Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.07.2011, 20:47:20
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

In sfarsit a iesit la iveala nepregatirea elevilor romani.Aceste rezultate sunt ca urmare a figurilor elevilor,nepregatirii,notelor umflate date de profesori,mentalitatii proaste a elevilor si a tineretului in general si cate mai sunt..Daca eu vad pe strada numai baieti,fete(elevi in general) care asculta numai muzica,manele la maxim,se distreaza,fac asa zisa ''caterinca'' a lor,isi bat joc de semenii mai mari,nu le pasa de carte,de cultura,de geografie,de istorie,religie etc.,nu au mai deloc credinta asta inseamna ca avem un tineret cu o mentalitate jalnica si o pregatire la fel de jalnica.
Reply With Quote
Vechi 03.07.2011, 20:50:55
tara tara vrem ostas tara tara vrem ostas is offline
Banned

Data înregistrării: 01.07.2011
Implicit

in sistemul asta vor fi tot mai putini cei care intra la o facultate, ce sa mai zic, sa o termine.
Reply With Quote
Vechi 03.07.2011, 22:08:00
Adriana Cluj
Guest

Implicit Gresit!

Citat:
În prealabil postat de tara tara vrem ostas Vezi mesajul
in sistemul asta vor fi tot mai putini cei care intra la o facultate, ce sa mai zic, sa o termine.
Te inseli vor intra foarte multi la facultate. Sunt pe bani, ca la piata, cumperi diplomele, licentele, masteratele, doctoratele, la kilogram!
Numai eu cati stiu!
Reply With Quote
Vechi 03.07.2011, 22:35:47
tara tara vrem ostas tara tara vrem ostas is offline
Banned

Data înregistrării: 01.07.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Te inseli vor intra foarte multi la facultate. Sunt pe bani, ca la piata, cumperi diplomele, licentele, masteratele, doctoratele, la kilogram!
Numai eu cati stiu!
unde? m-ar interesa si pe mine :)
Reply With Quote
Vechi 05.07.2011, 11:49:38
cristian sergiu's Avatar
cristian sergiu cristian sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.06.2011
Implicit

"1 din 2 tineri au picat bac-ul"

incerc sa imi dau si eu cu parerea despre bac

Mi s-ar parea normal ca si la limba romana sa fie ca la matematica adik pe grade de dificultate si la randul sau bacul sa fie pe grade de dificultate. Nu este corect ca un elev care a facut 1 ora pe sapt de limba romana sa aiba aceleazi subiecte ca si unul care a avut 5 ore pe saptamana.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2011, 12:45:20
richard_d's Avatar
richard_d richard_d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristian sergiu Vezi mesajul
"1 din 2 tineri au picat bac-ul"

incerc sa imi dau si eu cu parerea despre bac

Mi s-ar parea normal ca si la limba romana sa fie ca la matematica adik pe grade de dificultate si la randul sau bacul sa fie pe grade de dificultate. Nu este corect ca un elev care a facut 1 ora pe sapt de limba romana sa aiba aceleazi subiecte ca si unul care a avut 5 ore pe saptamana.
Nu exista elev care sa fi facut 1 ora de romana pe saptamana. In programa sunt minim 4.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2011, 01:00:13
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tara tara vrem ostas Vezi mesajul
Cei care nu invata, nici sa nu intre la facultate!
Ati vazut-o pe fata din Craiova, care a luat 10 la BAC? se vedea cu ochiul liber, ca s-a ocupat cu invatatul, nu cu alte prostii. S-a adeverit inca odata, ca oamenii seriosi si muncitori au toate sansele. Sa nu ne amagim, crezand ca se poate si fara munca!
A fost un soc binevenit si meritat!
Reply With Quote
Vechi 04.07.2011, 11:59:41
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
In sfarsit a iesit la iveala nepregatirea elevilor romani.Aceste rezultate sunt ca urmare a figurilor elevilor,nepregatirii,notelor umflate date de profesori,mentalitatii proaste a elevilor si a tineretului in general si cate mai sunt..Daca eu vad pe strada numai baieti,fete(elevi in general) care asculta numai muzica,manele la maxim,se distreaza,fac asa zisa ''caterinca'' a lor,isi bat joc de semenii mai mari,nu le pasa de carte,de cultura,de geografie,de istorie,religie etc.,nu au mai deloc credinta asta inseamna ca avem un tineret cu o mentalitate jalnica si o pregatire la fel de jalnica.

Cum spuneam si aici,TOATA PROBLEMA,CAUZA ESTE PREZENTA DATORITA RAUTATII,SMECHERIEI,NEPREGATIRII,FIGURILOR ELEVILOR ROMANI DIN INCEPAND DIN CLASA A 5-A PANA IN CLASA A-12-a.Am vazut copil de clasa a 5-a cu telefonul mobil,cu nu stiu cati baieti langa el,toti plini de figuri,cu gasti.Am vazut un baiat de clasa a 9-a pe care il cunosc de cand era mic,cu tigara in gura,piercing nu stiu unde,telefon de ultima generatie...etc.Doar uitandu-te la ce am zis eu se intelege de ce promovabilitatea la Bacalaureat e asa de mica.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 4 19.11.2011 02:18:41
Cum face noua Irodiada dna Elena Udrea inselata de draci sminteala in popor mihailt Generalitati 12 29.04.2010 19:37:25
POPOR ALES, IUDEOMASONERIE SI IUDEOCOMUNISM adelin_antonescu Iudaismul 3 14.06.2007 19:17:40