![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
In sfarsit a iesit la iveala nepregatirea elevilor romani.Aceste rezultate sunt ca urmare a figurilor elevilor,nepregatirii,notelor umflate date de profesori,mentalitatii proaste a elevilor si a tineretului in general si cate mai sunt..Daca eu vad pe strada numai baieti,fete(elevi in general) care asculta numai muzica,manele la maxim,se distreaza,fac asa zisa ''caterinca'' a lor,isi bat joc de semenii mai mari,nu le pasa de carte,de cultura,de geografie,de istorie,religie etc.,nu au mai deloc credinta asta inseamna ca avem un tineret cu o mentalitate jalnica si o pregatire la fel de jalnica.
|
|
|||
|
|||
![]()
in sistemul asta vor fi tot mai putini cei care intra la o facultate, ce sa mai zic, sa o termine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Numai eu cati stiu! |
|
|||
|
|||
![]()
unde? m-ar interesa si pe mine :)
|
|
||||
|
||||
![]()
"1 din 2 tineri au picat bac-ul"
incerc sa imi dau si eu cu parerea despre bac Mi s-ar parea normal ca si la limba romana sa fie ca la matematica adik pe grade de dificultate si la randul sau bacul sa fie pe grade de dificultate. Nu este corect ca un elev care a facut 1 ora pe sapt de limba romana sa aiba aceleazi subiecte ca si unul care a avut 5 ore pe saptamana. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ati vazut-o pe fata din Craiova, care a luat 10 la BAC? se vedea cu ochiul liber, ca s-a ocupat cu invatatul, nu cu alte prostii. S-a adeverit inca odata, ca oamenii seriosi si muncitori au toate sansele. Sa nu ne amagim, crezand ca se poate si fara munca! A fost un soc binevenit si meritat! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum spuneam si aici,TOATA PROBLEMA,CAUZA ESTE PREZENTA DATORITA RAUTATII,SMECHERIEI,NEPREGATIRII,FIGURILOR ELEVILOR ROMANI DIN INCEPAND DIN CLASA A 5-A PANA IN CLASA A-12-a.Am vazut copil de clasa a 5-a cu telefonul mobil,cu nu stiu cati baieti langa el,toti plini de figuri,cu gasti.Am vazut un baiat de clasa a 9-a pe care il cunosc de cand era mic,cu tigara in gura,piercing nu stiu unde,telefon de ultima generatie...etc.Doar uitandu-te la ce am zis eu se intelege de ce promovabilitatea la Bacalaureat e asa de mica. ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 19.11.2011 02:18:41 |
Cum face noua Irodiada dna Elena Udrea inselata de draci sminteala in popor | mihailt | Generalitati | 12 | 29.04.2010 19:37:25 |
POPOR ALES, IUDEOMASONERIE SI IUDEOCOMUNISM | adelin_antonescu | Iudaismul | 3 | 14.06.2007 19:17:40 |
|